3 Lente parfums voor dames die je gelukkig maken

by Mariska

Zoals je weet ben ik gek op parfum en dat zie je ook vaak terug op mijn blog. Lente parfums is zeker een apart blogartikel waard, ook omdat ik al over de zomerparfums schreef. Van deze lente parfums word je zeker gelukkig. Kijk je mee welke ik heb uitgekozen als goede lente parfums? De parfums kun je stiekem ook al terug vinden op mijn blog. Deze behoren in ieder geval zeker tot mijn favorieten! Lees mee om inspiratie op te doen.

Lees ook: Chanel Coco Mademoiselle Intense eau de parfum review

Lente parfums voor dames

Coco mademoiselle intense

Als we het hebben over lente parfums voor dames dan mag Chanel natuurlijk niet ontbreken. Dit pareltje heb ik sinds kort toegevoegd aan mijn parfum stash en ik ben verliefd. Zo ontzettend lekker voor de lente en de zomer. Als ik het draag krijg ik ook echt complimentjes over de geur en vragen ze welke ik draag. Dat is natuurlijk leuk, dan weet je dat de geur in de smaak valt :)

Topnoten: sinaasappel , Bergamot , Citroen
Hartnoten: roos , Jasmijn , Fruitige Noten
Basisnoten: labdanum , Patchuli , Witte Muskus , Madagascar Vanille , Tonkaboon

Jil Sander Sun delight

Nog niet zo heel lang geleden ontving ik deze geur van Jil Sander. Ik weet nog in een verleden dat ik een variant heel erg lekker vond ruiken bij een ex collega dus ik dacht dat deze ook wel lekker zou ruiken. Er zijn zoveel verschillende varianten van Jil Sander Sun ook. Deze vind ik ook heerlijk en is ook zo ontzettend lekker. Leuk feitje is dat de parfums van Jil Sander vaak heel fijn geprijsd zijn waardoor je niet al teveel geld uit hoeft te geven.

Topnoten: Maracuja , Bergamot , Reseda
Hartnoten: Vanille , Pure Chocolade , Orchidee , Frangipani
Basisnoten: Ceder , Muskus , Hout

YSL Libre

YSL Libre heb ik zelf ook gehad en vond ik erg fris. Al moet ik wel zeggen dat je van lavendelgeur moet houden want dat ruik je wel enorm goed. Van velen is dit een favoriet parfum en dat snap ik wel. Voor de 3 beste lente parfums kon deze natuurlijk niet ontbreken.

Topnoten: mandarijnolie, Petitgrain , Franse lavendelolie , Zwarte Aalbessen
Hartnoten: sinaasappelbloesem , Sambac Jasmijn , Indische Jasmijn , Lavendel
Basisnoten: ambergris, Muskus , Cederhout, Madagascar Vanille

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?