Jil Sander Sun summer edition 2020 review

jil sander sun summer 2020

Jil Sander Sun summer 2020 is natuurlijk al weer even geleden, maar ik vind het zo’n lekker geurtje die ik heb ontdekt, dus verdient het een plekje op mijn blog. En hij is trouwens ook nog verkrijgbaar. Hoewel Jil Sander Sun summer editie 2020 een eau de toilette is, is deze niet zo sterk als een parfum. Wel gewoon goed betaalbaar en erg lekker zomers uiteraard zoals de naam al doet vermoeden.

Lees ook: Jil Sander Sun Delight

Jil Sander Sun summer edition 2020

Sun Summer Edition 2020 van Jil Sander is een Bloemig Fruitige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Sun Summer Edition 2020 werd uitgebracht in 2020. Topnoten zijn Kokosnektar, Grapefruit en Zwarte bes; hartnoten zijn Tiaré tahiti, Muskus Ambrette en Oranjebloesem; Basisnoten zijn Zonnenoten, Muskus en Patchouli.

Sowieso ben ik dol op koopjes en producten die in de aanbieding zijn en dat was met dit eau de toilette ook het geval. Ik heb Sun Delight van Jil Sander nog niet zo lang geleden leren kennen, dus ik wist dat deze ook wel in de smaak zou vallen. En dat doet het zeker! Deze vind ik echter wel wat frisser dan de Sun Delight variant.

Eigenlijk viel ik ook natuurlijk op de geurnoten die in het parfum verwerkt zitten. Muskus en oranjebloesem vind ik sowieso heerlijke geurnoten én zeker voor de lente en de zomer. Dat geeft echt die zonnige vibe aan een parfum (en mijn mood). Kokos ben ik dan zelf niet heel erg gek op, maar ik moet zeggen dat ik die ook niet perse op de voorgrond vind staan en er dus geen ‘last’ van heb.

Het is meer een ‘on the go’ geur voor mij die ik mee zou nemen om mezelf op te frissen onderweg op een zomerse dag. Al zittend op een terrasje of bij een open lucht concert waar we dan heen zouden gaan. Dat komt omdat Jil Sander Sun summer 2020 niet heel sterk is. Dat vind ik trouwens ook van de andere Jil Sander Sun varianten. Ze zijn oprecht mega lekker, maar je moet er niet van verwachten dat ze gedurende de dag sterk aanwezig zullen zijn.

De flacon straalt wel strand uit, vind ik. Een mooie blauwe kleur dat zich vermengt met geel. Als in een mooie blauwe lucht en zonlicht. Heerlijk! Deze flacon bevat 100ml wat best een hoeveelheid is waar je langere tijd mee kunt doen. Bij Notino kost deze nu bijvoorbeeld maar €20 wat een hele fijne prijs is!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook