2 haar accessoires voor dun / fijn haar

haar accessoires dun haar

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten heb ik redelijk dun / fijn haar. Het is zelfs zo dat de leukste haar accessoires gewoon niet in mijn haar kunnen, omdat het te dun is. Zo heb ik laatst clip in extenstions gewonnen die er niet in kunnen, omdat je de clipjes er door heen ziet. Zo jammer en baal er ook echt van! Nu ben ik bij de DA gaan kijken en daar kwam ik wel twee leuke accessoires tegen die je in dun / fijn haar kunt gebruiken. Bij mij werken ze in ieder geval!

Lees ook: Primark volume & texture spray review

Haar accessoires dun haar

haar accessoires dun haar
haar accessoires dun haar
haar accessoires dun haar

Allereerst deze twee klemmen. Ik vond het altijd echt heel erg leuk staan bij iemand zo’n klem, maar het ging niet in mijn haar. Het zakte uit omdat ik gewoon te weinig haar daar voor heb. Bij het zoeken naar een alternatief zag ik dus deze. Ze zijn precies hetzelfde, alleen veel kleiner, waardoor het wel blijft zitten omdat je minder haar nodig hebt. Ben er echt blij mee! Over het algemeen gebruik ik deze ook liever dan een elastiekje omdat de kans dat je haar afbreekt bij een elastiekje groter is dan met zo een klem. Deze is dus verkrijgbaar bij DA en gaat per 2 stuks. Dit kost rond de €4,00.

Een haar donut wilde ik ook altijd graag proberen en kocht de linker. Deze ging wel in mijn haar, maar ik merkte dat het best moeilijk ging. Ik moest ook echt opletten, omdat er op sommige plekken om de donut heen dan geen haar zat en je de donut zag zitten. Ook weer bij DA spotte ik deze. Zoals je ziet is deze veel kleiner en past mijn haar er wel helemaal omheen, zonder dat je de donut er doorheen ziet. Ook deze gaan per 2 stuks en kost €4,00.

En hier zie je hoe de kleine donut in mijn haar zit. Moest een beetje priegelen om zelf de foto te maken, maar ik denk dat je zo een goed beeld krijgt hoe die zit als je dun haar hebt.
Als allereerst heb ik een staart gemaakt en die vast gemaakt met een dun elastiekje. Vervolgens heb ik de donut eroverheen geschoven en mijn haar zoveel mogelijk verdeelt en eromheen gedraaid. Op het moment dat alles goed bedekt was heb ik een wat strakker elastiekje gebruikt en die om de ‘knot’ heen gedaan, zonder extra keer eromheen te draaien. Je kunt het natuurlijk ook eventueel nog vastzetten met wat speldjes als je dat wilt, maar dat is bij mij niet nodig.

Lees meer in beauty.

Lees ook: Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Yves Rocher volume shampoo en conditioner

11 Reacties

 1. Yasmin
  11 juli 2013 / 15:00

  Ik heb ook fijn en dun haar maar ook ‘glad’ waardoor zulke klemmetjes er bij mij alsnog helaas uitzakken. Clip extensions kan bij mij ook niet (gèèn gezicht!). Flip in hair wel, zie je niets van en werkt als een tierelier.
  Lees het laatste blogbericht van Yasmin – Chanel Les BeigesMy Profile

 2. Angelique
  11 juli 2013 / 05:16

  Mijn haar is te dun voor een “vlinder” klem en een donut:( baal daar zo ontzettend van.
  Lees het laatste blogbericht van Angelique – Opgemaakt juni/juli 2013My Profile

 3. Mariel
  10 juli 2013 / 20:55

  Die klemmen zakken bij mij altijd uit mijn haar, de donut is wel heel fijn!
  Lees het laatste blogbericht van Mariel – Celeb Style: RihannaMy Profile

 4. Mandy
  10 juli 2013 / 18:46

  Goede tips, maar ik heb juist (te) dik haar waardoor die klemmen en dat soort dingen niet dicht gaan 😛
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Zonnige strandmodeMy Profile

 5. 10 juli 2013 / 18:36

  Ik moest laatst een kleinere donut kopen omdat ik mijn haar had laten knippen en de grote niet meer paste!

 6. Natascha
  10 juli 2013 / 18:03

  Die klemmen zakken ook altijd na tien minuten uit, die zijn juist niet voor dun haar bedoeld.

  • Mariska
   10 juli 2013 / 18:04

   Deze blijven anders prima zitten in mijn haar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.