Zo spaar je mooie herinneringen, tips!

mooie herinneringen sparen

Mooie herinneringen hebben we allemaal wel in het leven en die willen we natuurlijk ook kunnen vastleggen. Op die manier kunnen we er later nog eens doorheen bladeren en terugdenken aan die mooie momenten. Foto afdrukken zijn op verschillende manieren te gebruiken en daar wil ik het graag over hebben in dit artikel. En natuurlijk wat tips voor als je wat creatiever wilt zijn. Een normaal standaard fotoboek is leuk, maar je kunt veel meer!

Lees ook: Scherpe foto’s maken met je mobiel

Mooie herinneringen sparen doe je zo!

Standaard fotoboek

Mooie herinneringen kun je natuurlijk sparen in een mooi fotoboek. Je laat ze afdrukken en plakt ze heel rechttoe rechtaan in. Dat kan en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Want hoe leuk is het zo nu en dan je fotoboeken van vroeger terug te kijken? Vroeger waren die standaard fotoboeken natuurlijk hip. Er was nog niets digitaal dus op die manier moest het wel om herinneringen te sparen.

In mooie vormen aan de muur

Als je de foto’s digitaal hebt dan zijn er ook verschillende manier om deze af te laten drukken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dit in een polaroid stijl te doen. Ook is zo’n honinggraat motief helemaal hip tegenwoordig. En dat is niet gek, want het staat hartstikke leuk in de slaapkamer of in de woonkamer. Dit geeft je interieur een boost en zo kun je er vaker naar kijken. Dan komt dat gevoel van die bepaalde herinnering weer helemaal terug.

Scrapboek en creatief

Als je creatief bent dan kun je je herinneringen ook laten afdrukken en heel creatief verwerken. Dit kan je bijvoorbeeld doen in een scrapboek. Je gebruikt dan allerlei soorten papier, materialen in allerlei vormen. Zo maak je er een soort collage van en dat is ook erg leuk. Niet alleen om eens in de zoveel tijd te bekijken, maar natuurlijk ook om lekker creatief bezig te zijn. Verstand op 0 en gewoon lekker een middag foto’s gaan inplakken. Bij bijvoorbeeld Action heb je zoveel spullen die je daarvoor kunt gebruiken.

Hoe heb jij je mooiste herinneringen een plekje gegeven?