Moederdag cadeau kiezen, inspiratie!

moederdag cadeau inspiratie

Het is bijna Moederdag en daar hoort natuurlijk een Moederdag cadeau bij. Ik snap dat het best last minute is en daarom heb ik wat inspiratie voor je in dit artikel. Zelf ben ik geen moeder (nou ja, wel van mijn kat Vriendje, haha) dus ik vind het lastig om in te schatten wat een moeder nu echt leuk vindt om te krijgen of te gebruiken. Uiteraard kan ik er wel een leuke inspiratie maken. Ik heb voor ieder wat wils, want niet iedere moeder houdt perse van beauty natuurlijk. Kijk mee als jij nog een cadeau voor je liefste moeder moet aanschaffen.

Lees ook: Mijn ervaring bij Nature Skins in Amsterdam

Moederdag cadeau inspiratie

Om het kiezen van een Moederdag cadeau wat makkelijker te maken heb ik van alles wat in deze collage gemaakt. Zo zie je op de eerste foto een ontbijt bijvoorbeeld. Leg je mams wat extra in de watten met een heerlijk ontbijt op bed. En kies dan voor wat extra luxe producten. Dat scoort altijd wel goed denk ik!

Ik gok zomaar dat een paar mooie nieuwe schoenen het ook altijd wel goed doen. Misschien heeft jouw moeder nog een wishlist met schoenen, slippers of pantoffels die zij graag wil hebben? Dan is het ook nog eens een heel praktisch cadeau.

De producten van NIVEA zijn heel gemakkelijk verkrijgbaar én goed betaalbaar. NIVEA valt altijd wel erg goed in de smaak. Je hebt er enorm veel producten van, zoals de NIVEA Fresh Blends. Deze zijn inmiddels al weer even op de markt, maar uit ervaring kan ik zeggen dat ze stuk voor stuk heerlijk zijn. Ik weet zeker dat je iemand hier een heel groot plezier mee kunt doen. En dan nog een tip waarmee je je liefste moeder, vriendin, vrouw of oma blij kunt maken: een heerlijke massage. Gelukkig zijn de salons weer open en kun je ook daadwerkelijk een massage boeken. Er zijn verschillende soorten massages. Van Hot Stone massage tot gewoon een simpele ontspanningsmassage. Werkt altijd en ze krijgt een heerlijk luxe gevoel!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook