4 philosophy skincare producten die je moet hebben

philosophy skincare shower

Zelf gebruik ik sinds dit jaar philosophy , een merk waar ik veel over had gehoord maar nog nooit iets van gebruikt. En juist omdat ik er zulke goede verhalen over had gehoord. Met Bianca mocht ik mee naar een event (zó tof en lief van het PR bureau) en vanaf daar gingen we naar huis met een rijkelijk gevulde goodiebag. Ik maakte toen voor het eerst kennis met de producten van philosophy , die ik nu nog steeds met liefde gebruik. Een artikel zijn ze zeker waard! Zeker omdat ik #selfcare promoot en dit écht bijdraagt aan jouw me-time moment, geloof me. In onderstaand lookbook kun je hier meer lezen over de philosophy skincare én direct gelinkt naar de producten.

Lees ook: The Body Shop Aloe Calm Sheet mask review

4 philosophy skincare producten in mijn badkamer

Hierboven zie je de producten die ik zelf heb en veel gebruik. Heel veel! Het geeft mee echt een luxe gevoel ook om producten van philosophy skincare te gebruiken omdat ze niet echt budget zijn. Ik ga er wat meer over vertellen per product. Het fijnste is; ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en ICI Paris XL verkoopt veel producten!

Nature in a jar skin reset serum

Het nieuwe nature in a jar skin reset gezichtsserum bevat een jeugdherstellende formule van bakuchiol en olijvenblad-extract. bakuchiol, een natuurlijk alternatief voor retinol, stimuleert de aanmaak van collageen en heeft antioxiderende voordelen. (bron ICI Paris XL)

Zelf vind ik hem wel heel erg fijn, maar gebruik hem niet elke dag, zoals wel wordt aangeraden. Ik merk dat mijn huid dan ietwat te vet/gevoed aanvoelt en dat vind ik niet fijn. Het is zeker wel een fijn product als je huid een oppepper kan gebruiken! Het zit in een glazen flacon met een pipet zodat je het goed kunt doseren. Je hebt echt ook maar een paar druppeltjes nodig, dus een pipet is daar geweldig voor.

Nature in a jar skin rehab balm

RSed de vermoeide, droge of gevoelige huid met een shot tarwegras! De nieuwe nature in a jar ultra-voedende skin rehab balm herstelt ‘s nachts direct de droge en vermoeid uitziende huid. Tarwegras staat bekend om zijn antioxiderende werking, de combinatie van broccoli, gerst en gember in dit complex helpt de huid te ontgiften en geven het een energieboost. (bron: ici paris xl)

Oeh, deze is ook heel erg fijn! Maar net als het skin reset serum gebruik ik deze niet elke dag. Deze wordt zo’n 3 keer in de week aangeraden (om de dag) om je huid extra veel liefde te geven. Het fijne is dat dit balsem ook geschikt is voor de doffe en gevoelige huid. Wederom wordt mijn huid té gevoed als ik dit zo vaak gebruik. Klinkt gek, maar zelf vind ik dat niet erg fijn. Daarom gebruik ik het af en toe.

Renewed hope in a jar water cream

Een van mijn favorieten van de philosophy skincare die ik gebruik is de renewed hope in a jar water cream. Ook een crème die ik niet elke dag gebruik, maar mijn huid echt heel fijn laat aanvoelen en ook voedt. Een gezichtscrème die heel licht aanvoelt op de huid en een beetje wegsmelt en voelt als water. Je hebt hier niet zoveel van nodig. Een klein beetje op je vingertop en je bent klaar. Het voelt ook heel er fris aan!

Purity made simple one-step facial cleaner

Eigenlijk maakte in mijn gezicht nooit goed schoon omdat ik dit veel te veel gedoe vond. Maar toen kreeg ik deze cleanser van philosophy en dat veranderde de zaak. Omdat mijn gezicht vettig kan overkomen heb ik een olievrije cleanser. Deze gebruik ik op dit moment standaard en is heel makkelijk. Ga lekker onder de douche staan, doe een heel klein beetje op je hand en masseer het lekker in je huid. Vervolgens kun je het er na 30-60 gewoon afspoelen en klaar ben je. Maakt je gezicht ook nog eens heel erg zacht. Ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *