Betonlook vloer? Dit zijn dé opties

betonlook vloer

Een betonlook vloer is heel erg mooi en geeft een stoere uitstraling aan je interieur. Het kan zijn dat het niet mogelijk is om in een bepaalde ruimte die je wilt een betonnen vloer te laten plaatsen, maar dan zijn er dus alternatieven die zorgen voor een heuse betonlook vloer. Dan heb je niet de échte betonnen vloer, maar dus wel wat er op lijkt. Om je te helpen kiezen staan hier een aantal opties die je kunt overwegen voor zo’n prachtige vloer. Dat maakt het oriënteren ook net wat makkelijker.

PVC betonlook vloer

Een van de opties die je hebt is pvc met betonlook . Het voordeel van PVC vloeren zijn zeker het opnoemen waard. Je legt een PVC vloer namelijk net zo makkelijk als een laminaatvloer. De vloer is waterbestendig, slijtvast, isoleren goed en kan vocht ook goed aan. Je kan er dan ook aan denken om een mooie PVC vloer in je badkamer te (laten) leggen voor een mooi effect. Ik weet zeker dat de badkamer er een hele mooie look van krijgt, zeker in combinatie met houten elementen en wellicht een bosje eucalyptus.

Gietvloer

Nog een goede optie voor een betonlook vloer is en gietvloer. Ook een gietvloer heeft veel voordelen. Een gietvloer dempt namelijk geluiden wat heel fijn is als je bijvoorbeeld een druk gezin hebt. Het is waterdicht, dus mocht je eens iets laten vallen of je kinderen maken er een waterfestijn van, dan is dat geen enkel probleem. Een van de beste en veiligste voordelen is dat een gietvloer ook brandvertragend werkt. Veiligheid voorop!

Niet te vergeten dat een gietvloer altijd warm aanvoelt, dus koude voeten als je uit bed stapt zijn verleden tijd én het is heel erg geschikt voor vloerverwarming. Zeker in deze tijd, met de hoge energiekosten, is dat natuurlijk nog beter. Dat is een goedkopere manier om je huis te verwarmen.