Yankee Candle The Last Paradise collectie

yankee candle the last paradise collectie

Afgelopen week kreeg ik een super leuk pakket binnen met de Yankee Candle The Last Paradise collectie. Een collectie die vanaf februari 2021 in de winkels ligt. Deze collectie van Yankee Candle best uit de geuren Bora Bora Shores, The Last Paradise, Beach Escape en Coconut Rice Cream. Ook zijn er nog wat andere geuren. Ik heb Bora Bora Shores, The Last Paradise en Beach Escape ontvangen waarover ik meer ga vertellen. 2 van deze geuren zijn echt mijn favoriet en heerlijk voor de komende lente en zomer.

Lees ook: Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey review

Yankee Candle The Last Paradise collectie

In de collectie vind je dus onder andere de geuren The Last Paradise, Beach Escape en Bora Bora Shores. Van The Last Paradise ontving ik een medium kaars, van Bora Bora Shores een grote en van Beach Escape de theelichtjes. Ik ga wat vertellen over de geuren.

Yankee Candle Beach Escape

Discover a shady spot under the palms to take in the tranquil ocean view – notes of sea air complement floral and woody aromas – the perfect way to reflect on your day in paradise.

TOP NOTES: Ozone, Watery Green Palm,
MID NOTES: Sea Isle, Muguet, Jasmine, Dandelion.
BASE NOTES: Barley, Grass, Musky, Woody

Deze verpakking bevat 12 theelichtjes in de geur Beach Escape. Ik moet zeggen dat ze nog best goed ruiken ook voor theelichtjes. Dit vind ik echt zo’n lekkere geur! Heerlijk. Heel erg lekker fris, maar niet als in wc verfrisser fris. Een theelichtje heb ik gebrand en die rook ik door de helft van mijn woonkamer. Dat vind ik nog best goed voor zo’n klein kaarsje!

Yankee Candle The Last Paradise

You’ve found paradise at last…rare and exotic notes of rainforest fruits and flowers lure you into a fragrance experience like no other.

TOP NOTES: Jungle Leaf, Green Apple, Hibiscus.
MID NOTES: Osmanthus Blossom, Wild Grass, Orchid, Mimosa, Plumeria.
BASE NOTES: Violet Leaf, White Musk, Moss.

Deze geur uit de Yankee Candle The Last Paradise collectie heeft de naam gekregen The Last Paradise. Zelf ben ik niet zo gek op deze geur. Ik denk dat hij voor mij veel te bloemig is en dat heeft niet zo mijn voorkeur.

Yankee Candle Bora Bora Shores

Walk along the unspoiled shores, enjoying the soft scents of sweet fruits and tropical floral notes, while the sun reflects off the shore with a rosy glow.

TOP NOTES: Lemon Sugar, Kumquat Leaf, Hibiscus Water.
MID NOTES: Monoi Blossom, Bora Bora Blossom, Freesia, Papaya.
BASE NOTES: Blonde Woods, Sugarcane, Fruity Musk.

Oeh en dan is de geur Bora Bora Shores aan de beurt. Save the best for last zeg maar. Deze geur is echt mijn favoriet van de geuren die ik heb mogen ontvangen. Als je naar de geurnoten kijkt dan zie je dat hier ook wel fruit in zit, maar deze vind ik dan weer juist heerlijk. Het is een totaal andere combinatie dan The Last Paradise. Echt een beetje een zoete en zonnige geur die je aan het strand doet denken en de zonnige dagen.

Dit is echt weer een hele mooie collectie van Yankee Candle die vanaf 1 februari in de winkel ligt.