Kruidvat Natures krijgt shampoo en conditioner bar

kruidvat natures shampoo bar conditioner bar

Een conditioner bar én shampoo bar van Kruidvat. Kruidvat Natures is ontwikkeld vanuit de passie voor schoonheid en de natuur. Een bewuste keuze voor jezelf en het milieu. Na de succesvolle lancering van deze lijn in 2018 is deze regelmatig uitgebreid. De nieuwste uitbreiding zijn de Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar en de Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar.

Lees ook: Kruidvat Solait zonnebrand en zonbescherming

Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar

kruidvat natures shampoo bar

De Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar is een milde reiniger en een pH-huidneutrale formule die het haar en de hoofdhuid op milde wijze reinigt. De shampoo bar bevat bio-avocado en bio-amandelolie. Deze bar voedt het haar intensief en maakt het sterker waardoor het haar beschermd wordt. Na gebruik voelt het haar soepel, zacht en glad aan en heeft het een natuurlijke glans. De shampoo bar is geschikt voor droog en beschadigd haar.

Gebruiksaanwijzing: maak de bar nat en breng deze gelijkmatig aan op nat haar of laat de bar eerst schuimen in de handen. Masseer het haar van de wortels tot in de punten en spoel vervolgens zorgvuldig uit. Hang de bar op om te drogen. Gebruik in combinatie met de Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar voor extra verzorging.

Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar

kruidvat natures conditioner bar

De Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar is een verzorgende conditioner met bio-avocado en bio-amandelolie. Deze bar herstelt en voedt het haar en maakt het sterker waardoor het haar beschermd wordt. Daarnaast verbetert de bar de doorkambaarheid van het haar en maakt het haar handelbaar. Na gebruik voelt het haar zacht en glad aan en heeft het een natuurlijke glans. Geschikt voor droog en beschadigd haar.

Gebruiksaanwijzing: breng de crèmespoeling bar na het wassen aan op nat haar. Verdeel vervolgens goed door het haar en laat 1 a 2 minuten inwerken. Spoel vervolgens het haar zorgvuldig uit. Hang de bar op om te drogen.

Over Kruidvat Natures

Kruidvat Natures is een complete lijn met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Kruidvat vindt schoonheid belangrijk, net als de natuur. Vanuit deze passie heeft Kruidvat de verzorgingslijn Kruidvat Natures ontwikkeld. De combinatie van biologische ingrediënten zijn perfect afgestemd op de huid en het haar. Zo is het eenvoudig om een bewuste keuze te maken voor jezelf én het milieu. De producten van Kruidvat Natures worden gemeten aan een aantal criteria zoals vegan certificatie door ‘The Vegan Society’, gerecycled verpakkingsmateriaal en twee herkenbare, biologische hoofdingrediënten.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Natures Repair Shampoo en Conditioner Bars zijn vanaf 2 augustus verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl.

Kruidvat Natures Repair Shampoo Bar – € 2,99
Kruidvat Natures Repair Conditioner Bar – € 2,99

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook