Yankee Candle Christmas 2020 geuren

yankee candle christmas 2020

Laatst kreeg ik echt een heel vet perspakket binnen waaronder een prachtige grote kaars van Yankee Candle in de geur Surprise Snowfall en een setje met votives in de geuren Surprise Snowfall, Singing Carols, Holiday Hearth en Vanilla French Toast. Super leuk en daarom wil ik hier ook wat over delen op mijn blog. De laatste tijd komen er meer van dit soort artikelen online omdat ik hier al langer helemaal dol op ben. Dus, kijk mee naar de Yankee Candle Christmas geuren van 2020!

Tip: Chestnut Hill Gingerbread candle

Yankee Candle Christmas 2020 votives

Een van de setjes die ik kreeg zijn de kaarsjes (votives) met de nieuwe kerstgeuren. Super leuk! Zelf vind ik ze allemaal heel erg lekker ruiken en ga vertellen welke geurnoten je kunt verwachten bij de geuren van de Yankee Candle Christmas 2020 collectie.

Surprise snowfall

Topnoot: verbena, vlierbes, rozemarijn
Middelnoot: wild mos, zilveren spar
Basisnoot: hinoki-hout, wit cederhout

Singing Carols

Topnoot: mandarijn en eucalyptus
Middelnoot: dennennaalden, jenever en kruidnagel
Basisnoot: zwarte bessen, cederhout en dennen

Holiday Hearth

Topnoot: anijs, kruidnagel en kaneel
Middelnoot: gardenia, cederhout en eikenmos
Basisnoot: warme muskus en vanilleroom

Vanilla French Toast

Topnoot: gecarameliseerde suiker
Middelnoot: siroop en vanille
Basisnoot: melkakkoorden, karamel en tonkaboon

Er wordt aangeraden de votives te branden in een speciale houder, maar je kunt dit ook in een gewone kaarsenhouder branden. Daarnaast hoor ik vaker dat mensen hem in stukjes snijden/hakken en in een waxbrander branden. Op die manier doe je er langer mee en schijnt de geur intenser te zijn. Hier heb ik zelf nog geen ervaring mee, maar wilde het graag delen :)

Yankee Candle Surprise Snowfall large jar

Deze grote kaars draagt de naam Surprise Snowfall en dat past natuurlijk heel goed bij de kerst, leuke naam! Logisch dat de kaars ook wit is en ik vind dat hij lekker fris ruikt. Geen kruidige geur maar meer een fris winterzonnetje. Dus niet echt een typische kruidige geur als bijvoorbeeld gingerbread of koekjes en dat maakt het een leuke afwisseling.

Topnoot: verbena, vlierbes, rozemarijn
Middelnoot: wild mos, zilveren spar
Basisnoot: hinoki-hout, wit cederhout

De Yankee Candle Kerst geur van 2020 Surprise Snowfall is in verschillende formaten verkrijgbaar. Grote kaars, middelgrote kaars, kleine kaars, votives en theelichtjes. De grote kaars heeft zo’n 150 branduren, lekker veel!

Yankee Candle koop je o.a. bij bol.com.