Herfst en winter waxmelts van Chestnut Hill

herfst en winter waxmelts van chestnut hill

Jullie weten inmiddels wel dat ik fan ben van het merk Chestnut Hill na het delen van mijn review over de Chestnut Hill Gingerbread kaars. Heerlijk is die! Omdat ik vind dat dit merk echt meer aandacht en liefde verdient heb ik besloten vandaag te schrijven over mijn favoriete herfst- en wintergeuren waxmelts van Chestnut Hill die ik op dit moment in mijn bezit heb. Wellicht komt er later nog een artikel als ik er meer leer kennen deze maanden. Nu ga ik het hebben over Country Roads, White Pumpkin, Santa’s Snack en Apple Cinnamon Spice.

Chestnut Hill kaarsen en waxmelts koop je bij parfumvoorjehuis.nl.

Herfst en winter waxmelts

Het is nu natuurlijk herfst (zoals je ook wel aan het weer kunt zien) en de winter komt eraan en daarom lijkt het me leuk om de herfst- en wintergeuren wat in de spotlights te zetten. Het is een van mijn favoriete merken en geuren met pompoen, appel, kaneel en koekjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. De verpakkingen bevatten allemaal 6 blokjes die gemakkelijk te breken zijn, een soort reep. Ietwat vettig en enorm geparfumeerd. Als waxmelt liefhebber kun je hier zeker iets mee :)

Chestnut Hill White Pumpkin waxmelt

De White Pumpkin geur wordt omschreven als een heerlijke boterroom pompoen met kaneel, vanille en kruidnagel. Hoe lekker klinkt dit? Hij is heerlijk en je ruikt hem enorm goed. Echt zo’n typische kruidige herfstgeur vind ik.

Chestnut Hill Santa’s Snack waxmelt

Santa’s Snack heb ik pas leren kennen en eerlijk gezegd ben ik op de verpakking afgegaan. Ik hou enorm van koekjesgeuren in de herfst en winter dus deze wilde ik graag proberen. En hij is heerlijk! De geur wordt omschreven als warme kaneel en gember met druppels botergoud en wat romige havermout.

Chestnut Hill Apple Cinnamon Spice waxmelt

Een geur met appel en kaneel trekt mij sowieso qua herfst en winter waxmelts dus deze kon niet ontbreken van mijn favoriete merk. Ik denk dat iedereen wel een beetje weet wat hij of zij kan verwachten bij zo’n geur. Hij wordt omschreven als warme appels die bedekt zijn met bruine suiker en kaneel en een noot van nootmuskaat. Wederom voor de herfst en winter erg lekker.

Country Roads

Country Roads kende ik niet, maar naar de opdruk kijkende wist ik wel dat dit een herfstgeur moest zijn. De vallende en gele bladeren op de grond, heerlijk! Lijkt iets lichter te ruiken dan de anderen maar wederom heerlijk. De geur van Country Roads wordt omschreven als de geur van zure appel met daarover versgemalen kaneel, warme bruine suiker en een vleug nootmuskaat. Wederom lekker kruidig dus.

Deze geuren zal ik dus vaak gaan branden de komende tijd en raad ik ook echt aan! Binnen no time is je huis gevuld met een heerlijke geur. Mijn ervaring is dat deze zowel in een elektrische brander als in een brander met waxinelichtje het beide prima doen.

De prijs voor een pakje met 6 blokjes is €5,95 en is de prijs meer dan waard! Je koopt het merk Chestnut Hill o.a. bij parfumvoorjehuis.nl.

Geverifieerd door MonsterInsights