Chestnut Hill Gingerbread large candle, geweldig merk!

chestnut hill gingerbread candle

Al eerder schreef ik over een aantal waxmelts van het merk Chestnut Hill dat ik had gekocht en nu is het tijd voor deze geweldige kaars. Het merk ken ik dus nog niet zo lang en ik heb het idee dat het ook nog helemaal niet zo bekend is in Nederland. Maar ik kan je wel verklappen dat als je van een sterke geurafgifte houdt dit merk weleens in de smaak zou kunnen vallen. Chestnut Hill Gingerbread is mijn nieuwste aanwinst en daar ga ik nu meer over vertellen. Je koopt Chestnut Hill onder andere bij parfumvoorjehuis.nl.

Chestnut Hill Gingerbread large candle

Allereerst werd ik alleen al verliefd op de vormgeving van deze kaars en de mooie, ietwat klassieke deksel die erop zit. Die ziet er zo stevig op dat je hem ook gewoon daarmee kan optillen om te verplaatsen. Dit staat echt heel erg leuk in je interieur en vind dat dit zich ook onderscheidt op die manier van andere merken. Die zitten vaak in een rechttoe – rechtaan glazen pot. Dit maakt het veel leuker! En daarbij is Chestnut Hill Gingerbread echt een heerlijke geur voor de komende maanden.

Als je van de geur van kerstkoekkruiden, kruidnagel en gember houdt dan ben je met deze Gingebread kaars van Chestnut Hill wel heel veilig. Heerlijk kruidig en ook wel zoetig vind ik. Heerlijke wintergeur, al brand ik hem nu ook gewoon in de herfst, haha. Maar je doet er best wel lang mee dus kun je tussendoor mooi afwisselen met andere geuren.

Conclusie en wat ik van de Chestnut Hill Gingerbread kaars vind

Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit merk heb leren kennen! Waxmelts zijn nog steeds favoriet en geuren enorm goed. Bij deze kaars had ik wel mijn twijfels (zoals bij alle kaarsen), maar ook deze kaars geurt gewoon erg goed. Binnen no time vult hij mijn hele woonkamer. Deze kaars doet me enorm denken aan de wintermaand en kerst. Ik raad hem dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een mooi vormgegeven kaars met klassieke uitstraling en erg goede geur afgifte.

De kaars heeft ongeveer 120 branduren, bevat 2 lonten en heeft een inhoud van 450 gram. De Chestnut Hill kaarsen worden gemaakt in de VS. Je betaald rond de €26 voor de kaars wat ik een hele goede prijs/kwaliteit verhouding vind.