Truien en vestenweer én dit zijn de leukste die je moet hebben!

by Mariska

Gelukkig is het weer omgeslagen, al zal dat absoluut geen populaire mening zijn gok ik. Ik vind dit weer heerlijk en zeker nu ik net verhuisd ben vind ik het nog fijner om lekker warm binnen te zitten. Niet alleen de hele geurkaarsen die weer aangestoken worden maar ook mijn truien en vesten kunnen de kast weer uit. En omdat truien en vesten echt weer nodig zijn dit seizoen, heb ik mijn favorieten van OTTO op een rij gezet.

Mijn favorieten truien

Een van mijn all-time favorieten zijn coltruien. Daar heb ik er ook best wel een aantal van, van lang tot kort. Deze coltrui hierboven is gewoon lekker basic en kan je goed combineren met een rokje of een broek. Deze heb ik dan ook in het rood trouwens, vind ik ook mooi!

Hoodies! Ook hoodies zijn favoriet en zijn niet alleen om te chillen op de bank voor de tv, maar je hebt ook écht wel leuke hoodies die je gewoon naar je werk kunt dragen. Mijn favoriete hoodies zijn deze zoals hierboven. Het liefst met een hele zachte binnenkant. Het is zo lekker warm zo’n hogere kraag, heerlijk. Ook hier heb ik er meerderen van in mijn kledingkast.

Waar je me ook in kunt uittekenen in de herfst en winter zijn dit soort jurken. Vaak draag ik een thermo legging eronder met koud weer en dat kan prima. Ik ben wat voller en daarom vind ik een strakke jurk niet perse nodig (kan natuurlijk altijd als jij je er wel comfortabel bij voelt!) en kies voor de wat wijdere. Heerlijk! Zwart vind ik een hele fijne kleur om te dragen en met een leuk riempje in een andere kleur kun je het net wat kleurrijker maken. Hieronder draag ik het liefste mijn Sendra cowboy boots.

Wat draag jij het liefst voor truien in de winter?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?