Deze winter parfums zijn mijn absolute favoriet

clear glass bottle on white paper

Winter parfums kunnen niet ontbreken in mijn stash en ik maak ook wel degelijk onderscheid tussen lekkere parfums voor de winter en herfst en parfums die beter passen bij de lente en zomer. Lijkt me leuk eens mijn favoriete winter parfums op een rij te zetten.

Lees ook: Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum review

Winter parfums die favoriet zijn

Als allereerste begin ik met deze heerlijk Narciso Rodriguez parfum die de naam Narciso draagt. Deze kocht ik een tijd geleden op de gok en daarom hoopte ik dat hij in de smaak zou vallen. Dat deed ‘ie! Het is een bloemige houtachtige geur die onder andere geurnoten heeft als ceder, vetiver en muskus. Hij is wel erg aanwezig! Zelfs vind ik hem nog wel een tikje mannelijk op sommige momenten.

winter parfums thierry mugler alien

In mijn favoriete winter parfums artikel kan het alien parfum van Mugler natuurlijk ook niet ontbreken. Jarenlang mijn enige geur geweest die ik gebruikte, zelfs het hele jaar door. Een heerlijke, aanwezige en mysterieuze geur. Ik hou ervan! Hoewel Aliën niet meer zo heftig is als vroeger, helaas.

En deze parel kan zeker niet ontbreken in mijn lijstje. Mon Guerlain Intense draag ik denk ik wel het meeste de laatste tijd. Ik heb er al een review over geschreven. Deze geur bevat onder andere geurnoten van witte musk, mandarijn en sandelhout. Zo lekker intens ook. Je moet ervan houden, maar hij is zeker het proberen waard als je van intensere geuren houdt.

Naast Mon Guerlain Intense is Versace Crystal Noir ook zeker mijn favoriet. Ik denk dat ik beide geuren even vaak pak. Deze geur heb ik ook al eerder laten zien op mijn blog en over geschreven. Een geur die onder andere geurnoten heeft van peper, gember, muskus en amber. Ook deze is wel wat sterk aanwezig en de houdbaarheid vind ik zelf heel erg goed. Aan het einde van de dag ruik je hem nog super goed.