Rimmel Extra Super lash mascara review

rimmel extra super lash mascara

In december kocht ik deze Rimmel Extra Super lash mascara al, maar het was er nog niet van gekomen om deze review te schrijven. De foto’s had ik al, dus hierbij ook de review! De mascara is verkrijgbaar tussen de €5 en €10 ongeveer dus ik vind hem ook wel onder budget vallen. Bij bol.com is hij het goedkoopst op dit moment. Oké, lees mee naar mijn review over deze Rimmel mascara.

Lees ook: Mijn favoriete mascara heeft deze eigenschappen

[content-egg-block template=offers_list]

Rimmel Extra Super Lash mascara

De huls is eigenlijk wat simpel en dat vind ik wel fijn, persoonlijk. Zwart, zilvergrijze accenten en een rode kroon. Je ziet duidelijk het merk en aan de naam kun je ook wel aflezen wat zij beloven met de Rimmel Extra Super Lash mascara. Super lashes, maar dan extra. Leuke belofte die mijn interesse wekt. Ik bouw een mascara altijd wel op in meerdere lagen dus ik ben erg benieuwd.

De borstel van deze Rimmel mascara is een stevige borstel die helemaal recht is met stevige haartjes. Geen harde siliconen tandjes maar gewoon een oldschool borsteltje met haartjes. Die haartjes zijn dan wel weer heel stevig en ik weet uit ervaring dat ik daar vaak de mascara goed mee kan opbouwen. En dat deed ik!

Ik vind deze mascara van Rimmel een hele fijne ontdekking en pak hem er eigenlijk direct bij als ik mascara draag. Laatste weken wel iets minder, maar anders pak ik deze dus. Mijn wimpers worden mooi gesepareerd en is ook goed op te bouwen. Bij het aanbrengen van de verschillende lagen ervaar ik ook geen klonten en dat is fijn. Ook wel noodzakelijk, want anders ziet het er niet mooi uit als je meerdere lagen aanbrengt. Mascara geeft gedurende de dag niet af onder mijn ogen.

Deze mascara is o.a. te koop bij bol.com en de drogisterijen.

Geverifieerd door MonsterInsights