Lumine Waxmelts in Black Orchid & Pumpkin Spice

lumine waxmelts review

Laatst maakte ik kennis met Lumine Waxmelts en omdat die er zo leuk uitzien qua vormgeving en de geuren mij aanspraken, heb ik 2 geuren besteld waarover ik in dit artikel meer ga vertellen. Black Orchid is geïnspireerd op een designer geur waarvan ik gok dat dit Tom Ford is :) Heerlijk! Als je benieuwd bent zou ik zeker even verder lezen en maak kennis met Lumine Waxmelts.

Update: de webshop is helaas gesloten :(

Lees ook: Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough

Lumine Waxmelts Black Orchid & Pumpkin Spice

De vormgeving van deze Lumine Waxmelts vind ik echt heel erg leuk. Pumpkin Spice bestaat uit 6 blokjes maar kijk eens die leuke pompoen op de voorkant. Black Orchid is een donkerkleurige wax met mooie gouden glitter erop. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Hoewel ze eraf zijn, zaten er ook nog witte strikjes aan de bovenzijde waar je het plakrandje ziet zitten. Ondanks dat je ze natuurlijk opbrandt wil het oog ook wat en dat krijg je :)

Een akkoord van zoete pompoen met kaneel en nootmuskaat. Als afsluiting een zacht vleugje kruidnagel.

Pumpkin Spice heeft natuurlijk een hele leuke (en ietwat voor de hand liggende) naam voor deze tijd van het jaar. Ik vind hem ergens ook wel een beetje fris ruiken maar voor namelijk zoet. En een fijne geurontdekking deze en het ziet er super leuk uit.

Deze geur wordt omschreven als een sensuele mix van zwarte truffel en ylang vermengd met verse bergamot en verrukkelijke zwarte bes.

Black Orchid vind ik echt een hele lekkere geur. Je moet er wel van houden, want hij is wel een tikkeltje mannelijk en wat zwaar. Persoonlijk vind ik dat echt enorm lekker en de geurafgifte is ook lekker sterk. Als je een blokje met die mooie gouden glitter in je brander doet, dan ruik je binnen no time die lekkere geur die geïnspireerd is op Tom Ford.

Per geur kost een verpakking €5,99 en deze bevatten 6 blokjes. Per blokje kun je ongeveer 6 uur genieten van de geur. Ik ben erg tevreden over de uitstraling en de geuren.

Stay tuned, ik heb binnenkort een kortingscode van Lumine Waxmelts! :)

Geverifieerd door MonsterInsights