Luxe kerstcadeau inspiratie voor mannen & vrouwen

luxe kerst cadeau inspiratie

De kerst komt zo wel heel dichtbij, het is immers al begin december. Nog minder dan een maand en we zitten in het nieuwe jaar. Hopelijk wordt dat jaar beter dan afgelopen jaar. Het lijkt me leuk eens wat tips te geven voor een luxe kerstcadeau inspiratie. Iedereen verstaat iets anders onder ‘luxe’, maar bijvoorbeeld merken als Gucci en Hunkemöller kun je daar wel onder plaatsen. Maar ik weet zeker dat je met merken als America Today en Reinders ook goed scoort. Als je op zoek bent naar een luxe kerst cadeau van bijvoorbeeld de Bijenkorf moet je even verder lezen :)

Lees ook: Parfum cadeautips voor de vrouw voor de feestdagen

Luxe kerstcadeau shoppen

Je kunt natuurlijk voor een luxe kerstcadeau als in een wat duurdere geur. Parfums zijn zeer makkelijk verkrijgbaar maar over het algemeen betaal je wat meer voor een luxere en wat meer bijzondere parfum. Voor zowel de man als de vrouw een heel mooi cadeau. Ook is het leuk om een pakketje te geven met bijvoorbeeld een lekker parfum met daarbij een bijbehorende bodylotion of travelsize parfum. Zeker met kerst zijn dit soort cadeauverpakkingen goed verkrijgbaar.

Luxe geurkaars

Om even bij de geuren te blijven kun je natuurlijk ook kiezen voor een heerlijke wat luxere geurkaars of roomspray. Duurdere geurkaarsen ruiken vaak hemels en gaan wat langer mee. Dat niet alleen, want vaak zit het in een prachtige (glazen) pot die je mooi in het interieur kunt plaatsen. Ook kun je de pot weer gebruiken voor iets anders als de kaars opgebrand is.

De kleding en lingerie

Ik weet nog dat wij vroeger voor kerst en sinterklaas weleens praktische cadeaus kregen als een leuke pyjama, sloffen of sokken bijvoorbeeld. Maar een mooi en wat duurder lingerie setje voor een vrouw is natuurlijk altijd helemaal goed. Een luxe kerstcadeau als je het mij vraagt! En Hunkemöller doet het altijd goed voor de vrouw :) Voor de heren zijn er ook talloze opties. Er zijn verschillende merken uit het ietwat duurdere segment. Maar een mooie riem van een merk als Gucci is ook een optie als iemand vaak een riem draagt.

Herinneringen maken

Vaak noem ik het ook op in mijn privé omgeving: denk eens aan het maken van een mooie herinnering. Er zijn talloze verschillende cadeaukaarten beschikbaar om leuke dingen te doen. En dat niet alleen, want er zijn ook super mooie hotelkamers of andere slaapplaatsen. Leuk om met je partner of gezin naartoe te gaan. Een fysiek cadeau is natuurlijk erg leuk, maar hoe leuk is het om een onvergetelijke herinnering te maken? Misschien nog wel leuker :)

Welke luxe kerst cadeau van de inspiratie staat er op jouw verlanglijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *