5x cadeau voor je vriend: zo verras je hem eens echt!

een cadeau voor je vriend

Cadeau voor je vriend nodig? Misschien is hij bijna jarig, krijgt hij een promotie, komt jullie jubileum eraan of misschien wil je je vriend gewoon eens goed verrassen. Wat de reden ook is, het is altijd leuk om je vriend te verrassen met een cadeau die hij echt niet aan zag komen. Daarom kun je met de volgende ideeën wat inspiratie opdoen voor je volgende cadeau. 

Maak het zelf

Houdt je vriend wel van een drankje op z’n tijd? Dan is het leuk om hem eens een brouwkit cadeau te doen. Zo kan hij zelf zijn eigen biertjes brouwen. Natuurlijk kun je ook een whisky kit cadeau doen zodat hij zelf de smaak van zijn whisky kan bepalen en steeds weer wat anders kan samenstellen. 

Persoonlijk cadeau voor je vriend

Hem een cadeau geven dat speciaal voor hem is gemaakt? Kijk dan eens naar een kledingstuk of sieraad waar je zijn initialen, of die van jullie samen, op kunt laten verwerken. Zo zijn er manchetknopen waar initialen in kunnen worden slepen. Stropdassen en sokken waar letters, maar ook foto’s, op kunnen worden gedrukt. Zo kun je hem iets cadeau doen wat hem speciaal aan jou doet denken wanneer hij het omdoet of aantrekt. 

Spannend

Hem eens iets spannends voor onder de lakens schenken, is ook een leuke manier om hem te verrassen. Je kunt dit zo invullen zoals je zelf wilt. Wil je hem iets cadeau doen dat juist speciaal voor hem is? Dan kun je voor hem bijvoorbeeld een fleshlight bestellen of kijken naar een cockring. Liever iets voor jullie samen bestellen? Kijk dan naar massageolie, een mooie lingerie set of handboeien. Op die manier kunnen jullie samen wat nieuws in bed uitproberen.  Dit is origineel cadeau voor je vriend.

Gierend van het lachen

In sommige relaties is humor dé manier om jullie liefde voor elkaar te tonen. In zo’n geval kun je iets voor je partner kopen wat hem aan het lachen maakt. Denk dan bijvoorbeeld aan een T-shirt met een grappige opdruk, sloffen in een grappige vorm of een borstel zonder pennen (mocht je vriend kaal zijn).

Games

Is je vriend een echte gamer? Dan kun je hem natuurlijk ook een game, of credits in een game die hij veel speelt cadeau doen. Dat laat zien dat je weet waar zijn interesses liggen en je best hebt gedaan om een cadeau te vinden dat echt bij hem past. Dat is dus een uniek cadeau voor je vriend! Misschien is er wel een game waar hij het al een tijd over heeft, deze kun je bijvoorbeeld voor hem aanschaffen. 

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook