Waarom kan je telefoon niet zonder bescherming?

telefoon bescherming

Een telefoon zonder bescherming? Telefoons zijn een steeds belangrijker onderdeel van ons leven geworden. Waar we vroeger een telefoon alleen nodig hadden om te bellen, sms-en en het spelletje Snake te spelen, is dat nu wel een ander verhaal. Tegenwoordig willen we online bereikbaar blijven, gebruiken we onze telefoon voor werkzaken, zijn we soms bang om een berichtje te missen en willen we alles met onze camera vastleggen. Smartphones worden steeds geavanceerder en ook de materialen steeds gevoeliger voor breuk. Waar de behuizingen van telefoons vroeger nog van kunststof werden gemaakt, blinken de telefoons anno 2020 van glazen body’s en aluminium frames. Met de groeiende vraag naar smartphones, resulteert dat ook in een groeiende vraag naar telefoonhoesjes. Niet alleen om onze smartphone te beschermen, maar een hoesje kan ook andere voordelen met zich meebrengen. Lees hieronder enkele redenen.

Lees ook: Keuzes maken op gevoel

Je telefoon is kwetsbaar

Smartphones zijn door de jaren heen platter, groter en luxer geworden en daarmee tegelijkertijd ook kwetsbaarder. Je hoeft hem maar één keer per ongeluk te laten vallen en met een beetje pech is je hele scherm kapot. Daarom is het beschermen van je telefoon de voornaamste reden om een smartphonehoesje te kopen. Als je binnenkort de trotse eigenaar wordt van het nieuwe Apple vlaggenschip, dan kun je alvast een iPhone 12 hoesje van Casimoda kopen. Niet getreurd, het online aanbod is groter dan dat. Ook voor hoesjes van andere telefoonmerken kun je bij Casimoda naar hartenlust bestellen.

Je kunt er andere spullen in kwijt

Tegenwoordig vind je hoesjes in alle soorten en met verschillende functies. Geen zin in een backcover of siliconen hoes? Dan kan een hoesje met extra ruimte iets voor jou zijn. Zo worden er in genoeg webshops telefoonhoesjes verkocht waar je ook briefgeld en pasjes in kunt opbergen. Een alles-bij-de-hand telefoonhoesje. Met zo’n hoesje kun je je portemonnee thuislaten en dat scheelt weer wat ruimte in je tas. Super praktisch!

Een hoesje personaliseren

Dat we een hoesje niet alleen zien als beschermfactor van onze telefoon, blijkt wel uit alle telefoonhoesjes met hippe designs die ik online tegenkom. Een hoesje met luipaardprint, geen probleem. Een hoesje met marmerprint of te gekke quote? Ook die zijn er in overvloed. Maar als je echt iets unieks wilt, dan ga je zelf aan de slag. Je kunt tegenwoordig heel makkelijk een hoesje ontwerpen of laten bedrukken met een zelfgekozen foto, tekst of een logo van je bedrijf. Zo weet je zeker dat de kans heel klein is dat iemand anders dezelfde telefoon en telefoon-hoes heeft. Tof, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *