Videoland André Hazes docu ‘Het echte verhaal’

by Mariska

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de aankomende Videoland docu van André Hazes (28), maar volgende maand kunnen we dan eindelijk met eigen ogen kijken naar ‘het echte verhaal’. Vanaf 20 oktober is de vijfdelige documentaireserie van de zanger te zien bij Videoland.

“Ik kreeg de kans om André van heel dichtbij te volgen, ook tijdens zijn burn-out en struggle met verslavingen”

Andre Hazes Videoland docu

Twee jaar lang is André gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in wat misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven was. De oorspronkelijke intentie van de documentaire was het verhaal te vertellen van de opstart van André Hazes tijdens corona richting zijn ‘De avond van je Leven’ in Ahoy 2021. Toch liep het leven net even anders”, vertelt Cheeru.

“Ik kreeg de kans om André van heel dichtbij te volgen, ook tijdens zijn burn-out en struggle met verslavingen. Dit zorgt voor een eerlijk, intiem en uniek document waarbij de kijker een André te zien krijgt die ze nog niet kennen.”

In de docu is volgens de streamingdienst een zelfreflecterende en kritische André zichtbaar, kijkend naar de eerste beelden die voor zijn documentaire zijn gefilmd. In deze tijd speelt zijn verslaving een grote rol in zijn dagelijks leven en dat van zijn naasten. ‘Door te reflecteren op deze voor hem schrijnende beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien’, valt er te lezen in het persbericht.

Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André, zal niet te zien zijn in de documentaire. Sarah en haar familie werkten mee aan de docuserie toen de twee nog een stel waren en zelfs een huis gekocht hadden. Nu de relatie over is heeft ze geen behoefte om zichzelf nog op beeld terug te zien. 

De langverwachte vijfdelige Videoland Original André Hazes ‘toont een uitermate kwetsbare en eerlijke André’ en is vanaf donderdag 20 oktober in zijn geheel te zien bij Videoland.

(bron: rtl boulevard )

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?