Tiffany & Co eau de parfum review

tiffany and co eau de parfum

Het Tiffany & Co eau de parfum stond al een tijdje op mijn wishlist na het gebruiken van een sample die ik ooit kreeg bij een bestelling. Ik wist dat dit een heel lekker parfum was en juist lekker voor de lente en de zomer door het de geurnoten. En aangezien de lente in aantocht is bestelde ik dit parfum. Afgelopen week kreeg ik hem binnen en heb hem natuurlijk al even getest. Misschien is het ook wat voor jou :)

[content-egg module=Bolcom template=list]

Lees ook: 5 zomergeuren voor dames die je moet scoren

Tiffany & Co eau de parfum

Je merkt allereerst de frisse combinatie van sappige bergamot, citroen en de enigszins zoete mandarijn op. Na enige tijd ontwikkelt zich een prachtig boeket van irissen, dat wordt aangevuld door delicate rozenblaadjes. Het hart van de geur krijgt diepte door de fruitige akkoorden van zwarte bessen en perzik. De basis van deze aromatische compositie bestaat uit de sensuele tonen van patchouli en muskus.

Topnoten: Mandarijnblad
Hartnoten: Iris extractie
Basisnoten: Patchoeli, musk

Eerder heb ik, op de sample na dan, niets gehad of geroken van Tiffany and Co. Zoals je aan de omschrijving kunt lezen is dit parfum van Tiffany and Co wel echt voor de zonnige dagen. Als ik hem opspuit dan ruik ik voornamelijk de citrus die ik wel een beetje fel vind. En dit blijft wel even op je huid. Zelf spuit ik ook altijd een klein beetje in mijn haren en op mijn kleding. Hoe langer je hem draagt hoe minder fel het parfum wordt. Dat is wel fijn, mocht je er niet van houden.

Het Tiffany and Co eau de parfum komt wel in een heel mooi doosje vind ik die luxe uitstraalt. Niet een standaard doosje met daarin een kartonnen houdertje. Nee, de flacon staat er echt als het middelpunt. Zo mooi! En dan de mintgroene kleuren (of is het toch een blauwe?) De flacon die ik heb is 30ml. Dit doe ik vaak als ik een geur op de gok bestel. Stel dat hij toch tegenvalt dan heb ik er én geen klap geld aan uitgegeven én zit ik niet met een grote flacon.

Het eau de parfum van Tiffany and Co is verkrijgbaar bij de parfumerieën en online in verschillende maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *