Mijn nieuwe velours fauteuil van Zen Lifestyle

verlours fauteuil grijs zen lifestyle

Deze velours fauteuil heb ik al weer even in huis en ben er zo ontzettend blij mee! Zeker nu ik mijn schouw een make-over heb gegeven past hij er heel erg mooi bij. Een beetje een industriële look. Fauteuils vind ik sowieso altijd leuk omdat ze je woonkamer (of andere kamer in huis) net wat sfeervoller kunnen maken. Je kunt er ook altijd je accessoires op afstemmen of, zoals ik heb gedaan, een leuk kussen erop neerleggen met andere kleuren die erbij passen. Of als je geen kussen wilt een dekentje eroverheen neerleggen voor een knus gevoel.

Lees ook: Steenprint vliesbehang van Action: mijn ervaring en make-over

Verlours fauteuil van Zen Lifestyle

Kijk dan even hoe vet deze velours stoel eruit ziet? Eerder wilde ik graag een andere kleur maar uiteindelijk heel blij dat ik voor de grijze kleur ben gegaan en past perfect in mijn interieur. In combinatie met mijn houten/zwarte meubels maakt ook deze het meer industrieel naar mijn idee. Deze heb ik opgeleukt met een mooi kussen met een stoerdere afdruk. Met de kleuren grijs en roze om het wat te breken en niet alleen maar grijs te doen laten lijken.

Ook past deze mooie velours fauteuil goed bij mijn eetkamerstoelen. Daar heb ik even geleden ook mooie nieuwe voor gekocht in de kleur cognacbruin met een zwarte poot. Dat is ook perfect voor zo’n industriële look en zo is dat door de woonkamer heen ook te zien. Ook in combinatie met mijn vloer vind ik hem heel mooi.

Vriendje (mijn kat) heeft zich deze velours fauteuil ook al een beetje toegeëigend. Hij ligt er vaak op als ik ’s avonds lekker op de bank zit. Dan ligt hij helemaal in dromenland te genieten. Daar wilde ik uiteraard ook een foto van maken, maar steeds als ik met mijn fototoestel in mijn handen stond ging hij weer weg.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook