Je Valentijn verrassen doe je zo

by Mariska

Valentijnsdag komt er weer aan op 14 februari en je Valentijn verrassen is natuurlijk een heel leuk idee. Ik kan me ook voorstellen dat het uitzoeken van Valentijn cadeaus altijd wel een klusje is. En uiteraard is het natuurlijk ook leuk om een verrassing voor Valentijn zelf te ontvangen. Maar hoe kies je nu de juiste cadeau uit voor jouw (aanstaande vlam)? Als je dat wilt weten moet je even verder lezen.

Lees ook: Nail Art Tutorial | Valentijn nail art

Je Valentijn verrassen? Dat doe je zo!

Als je vlam een man is

Als je op zoek bent naar een valentijnscadeau voor hem dan is het wel handig als je weet hoe jouw vlam een beetje in elkaar zit. Ken je hem pas, ken je hem al goed of ken je hem nog helemaal niet? Als je hem nog helemaal niet lang en niet zo goed kent, dan zou ik iets algemeens kiezen, maar wel origineel natuurlijk. Als je hem al een tijdje kent (als in, misschien is het wel een goede vriend) dan zou ik iets kiezen wat hij erg leuk vindt. Dus bijvoorbeeld iets wat met zijn hobby te maken heeft. Houdt hij van auto’s en crossen bijvoorbeeld? Geef hem dan een slipcursus of een cursus driften op een crossbaan. Succes gegarandeerd :)

Als je vlam een vrouw is

Als vrouw zijnde vind ik het minder lastig om een valentijnscadeau voor haar te kiezen. Voor bijna elke vrouw geldt wel dat zij blij wordt van een heerlijk en wat luxere parfum. Een geur is een bepaalde persoonlijkheid vind ik altijd. En als man is het natuurlijk ook verleidelijk als een vrouw lekker ruikt. Het kan altijd natuurlijk zijn dat jouw vlam niet van parfum of make-up houdt en dan zou ik gaan voor een origineel uitstapje samen. Wellicht is dat wel iets voor als je elkaar wat beter kent. Maar hé, vergeet niet dat chocola, dat er in allerlei smaken is, het ook altijd goed doet ;)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?