The Body Shop Lemon lijn

by Mariska

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik de Lemon lijn van The Body Shop opgestuurd kreeg. Dit wil ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, aangezien het het echt een heerlijke lijn is. Deze producten hebben namelijk een zuiverende en beschermende werking. Dat is fijn! Ik ga er meer over vertellen. Ik ontving de hand & body lotion, face wash en hair & body wash.

Lees ook: The Body Shop Cool Cucumber review

The Body Shop Lemon lijn

De Lemon lijn van The Body shop heeft dus een beschermende en zuiverende werking. Ze bevatten essentiële olie van citroen die bekend staat om de zuiverende werking. Het zijn eenvoudige en effectieve producten die intensief reinigende of beschermende en verzorgende eigenschappen hebben.

LEMON PURIFYING FACE WASH 125 ml – € 13

Sluit je dag af met een schoon gezicht door vuil dat zich heeft opgehoopt in de loop van de dag weg te wassen met deze facewash. Breng een beetje aan op je handpalm en verdeel dat over je gezicht tot zich een lekker zacht schuim vormt. Spoel je huid schoon met koud water voor extra frisse wangen. Dit product is vegan en bevat biologische Community Fair Tradealoë vera uit Mexico, bekend om zijn rustgevende werking.

PROTECTING HAND & BODY LOTION 200 ml – € 12

Geef je velletje wat welverdiende TLC met een verzorgende, zuiverende en beschermende Hand & Body Lotion. Deze traktatie voor droge huid werkt tot 72 uur vochtregulerend, heeft een rijke, romige textuur, trekt snel in en helpt je huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. Je huid gaat er zachter en soepeler van aanvoelen, want de lotion bevat onder andere Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana die bekendstaat om zijn weldadige eigenschappen. Hij is ook vegan, en zit in een tube die postconsumptie-gerecycled plastic bevat en die volledig recyclebaar is.

LEMON PURIFYING HAIR & BODY wash 400 ml – € 12

Geef je haar on-the-go een opfrisbeurt met de Lemon Hair Mist, die geschikt is voor elk type haar. Hij laat je lokken schoon aanvoelen en hult ze in een subtiele citroengeur. De mist heeft een frisse textuur die je haar niet verzwaart, maar wel zijdezacht maakt. De Hair Mist is vegan en de fles is volledig recyclebaar.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?