Staalblauw kleur verf op mijn muur in de woonkamer

staalblauw kleur verf op de muur

Al een paar maanden geleden ben ik begonnen om verder mijn huis helemaal naar wens in te richten met o.a. de verfkleur staalblauw. Dat lukt aardig, alleen door mijn burnout op dit moment staat het op een wat lager pitje. Niet erg hoor, ik heb tenslotte alle tijd. Voorlopig ga ik hier niet weg :) Via Pinterest heb ik wat inspiratie opgedaan wat betreft de kleuren die ik graag wilde. Voor nu heb ik alleen staalblauw. De andere moet ik nog kiezen. Bij verf.nl bestelde ik deze kleur, waar je onder andere sigma verf kunt kopen .

Lees ook: Je tuin of balkon gezellig maken voor de lente en zomer doe je zo!

Staalblauw op mijn muur in de woonkamer

Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld de Sigma S2U Nova Satin als mengkleur of als witte verf. Je kunt hem, als je kiest voor mengkleur dus laten mengen met een kleur naar keuze. Heel handig! Deze Sigma S2u Nova Satin is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld trappen, kozijnen en deuren. En de deuren wil ik ook nog gaan verven in mijn huis. Die zijn nu niet allemaal een kleur dus dat is niet mooi.

Zoals je op de foto kunt zien bovenaan het artikel is het een hele mooie donkerblauwe kleur de staalblauw. Ik heb daar voornamelijk voor gekozen omdat ik vind dat mooi donkerblauw het sfeervol maakt met houten en zwarte accenten. Mijn stijl is grotendeels toch wel industrieel te noemen en daar past het precies bij.

Wat je ook kunt zien op de foto is dat ik echt nog wel een keer extra eroverheen moet. Nu zie je de witte muur erdoorheen en dat is niet mooi. Nou ja, ik vind dat niet mooi. Je kunt het natuurlijk ook zien als een special effect ;) Op de foto zie je een hanger van hout met goud gespoten veren (kocht ik ooit bij Action) en een nep witte schedel die ik kreeg van een vriendin voor mijn verjaardag.

Wat wordt de andere kleur?

Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik ga niet alle muren in de staalblauwe kleur verven want dat wordt veel te donker. Zelf zat ik te denken aan een zand kleur of een beige kleur. Dat staat mooi bij blauw en geeft ook meer sfeer. Daarentegen kun je beige of taupe ook goed combineren met andere kleuren.

Uiteraard zien jullie het eindresultaat op mijn Instagram of blog voorbij komen.