Revolution Haircare watermeloen hydraterend masker review

revolution haircare watermeloen hydraterend masker

Van Revolution Haircare probeerde ik het watermeloen hydraterende masker voor het haar. Mijn haar is vaak nogal droog en kan wel wat extra hydratatie gebruiken. Als je mij al langer volgt dan weet je dat (water)meloen een van mijn favoriete geuren (en smaak) is. Meloen vind ik zo lekker fris, dus de keuze voor dit haarmasker van Revolution Haircare was voor mij geen moeilijke keuze om uit te proberen. Een goed momentje ook voor wat extra me time. Dat moet ik soms nog wel leren 😉 Een haarmasker vol met vitamines en mineralen, is dierproefvrij en vegan.

Lees ook: The Body Shop Shea Butter haarmasker review

Revolution Haircare watermeloen hydraterend masker

revolution haircare hydraterend haarmasker

Het Revolution Haircare Hair watermeloen hydraterend haarmasker is een diep voedend en hydraterend haarmasker wat voor gladde en zijdezachte haren zorgt!  Dit masker zit vol met watermeloen, wat ervoor zorgt dat je haar intens wordt gehydrateert en het laat uiteraard een super lekker zoet geurtje achter! Daarnaast is het masker doordrenkt met gezonde vitamines en mineralen wat zorgt voor zachte en frisse haren!  

Dat klinkt heel goed en daarom wilde ik het proberen. En vooral om de geur en de verpakking natuurlijk ook. Ik heb het inmiddels geprobeerd en vertel je wat ik ervan vind in deze review.

revolution haircare hydraterend haarmasker

Op de bovenstaande foto zie je het hydraterende haarmasker in de stevige plastic pot zitten. Ik vind een plastic pot fijn, hoewel glas natuurlijk wel luxer oogt. Maar glas kan ook snel uit je handen glippen in de badkamer en dat wil je niet. Plastic daarentegen breekt niet zo snel en is dan wat veiliger. De pot bevat 200ml aan product en afhankelijk van hoe dik je haar is kun je er wel even mee doen. Mijn haar is dun (alopecia) dus voor mij is het vrij zuinig.

revolution haircare hydraterend haarmasker

Op de achterzijde van de pot zie je meer informatie over dit hydraterende haarmasker. Je brengt een ruime hoeveelheid aan op handdoek droog haar. Vervolgens laat je het masker voor zo’n 10-15 minuten het werk doen nadat je het lekker hebt verdeelt door je haar. Vervolgens was je het uit met (lauw)warm water en je haar voelt super gehydrateerd aan én ruikt lekker naar watermeloen. Wat wil je nog meer? Voor optimale hydratatie gebruik je het haarmasker 1 tot 2 keer per week.

Ik vind dat het haarmasker goed zijn werk doet en mijn haar wordt er inderdaad zacht van en voelt gehydrateerd aan. Echt een boost en het ruikt heerlijk. Nadeel vind ik met dun haar is dat het door zo’n haarmasker nóg dunner oogt. Je kunt het natuurlijk altijd wat voller laten ogen met haarlak of door het te föhnen. Ik vind het een prima masker voor €9,95!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook