Revolution Beauty geurkaarsen review

revolution beauty geurkaarsen

Revolution is al jaren een van mijn favoriete merken qua make-up en toen ik zag dat Boozyshop Revolution Beauty geurkaarsen nieuw in het assortiment had wist ik niet hoe snel ik er een paar moest bestellen. Ik heb best wel veel op voorraad en wilde ze daarom niet alle 4 bestellen, maar ik heb 2 geuren uitgekozen. De geuren die ik heb gekozen zijn Lost My Head en Undress Me. Uiteraard heb ik ze direct aangestoken toen ze binnenkwamen en nu is het tijd voor mijn mening over deze geurkaarsen.

Revolution Beauty geurkaarsen Lost My Head & Undress Me

De vormgeving van de Revolution Beauty geurkaarsen vind ik dus wel echt heel mooi. Ze zijn mat van kleur en hebben een opdruk met gouden letters. Zowel op het kartonnen doosje waar ze inzitten als de kaars zelf. Stiekem heb ik ze ook gekocht om in mijn kantoortje te kunnen zetten als die af is, haha. Maar nu natuurlijk de geuren die ik heb gekozen, hoe ruiken ze én waar ruiken ze naar?

Revolution Beauty Lost My Head

Lost My Head heb ik gekozen omdat hij ‘dark & dreamy’ zou zijn en dat spreekt mij aan. De geurnoten zijn als volgt:

  • topnoten: grapefruit, mandarijn en bergamot
  • hartnoten: roos, kaneel, lavendel en kruidnagel
  • basisnoten: amber, gember, musk, patchouli, tonka en saffron

De geur is inderdaad heel erg lekker maar helaas niet zo sterk als ik had verwacht. Bij de omschrijving staat dat het een sterke geur is die je de hele dag ruikt. Helaas heb ik dat niet zo ervaren. In ieder geval niet in mijn woonkamer. In een kleine ruimte, zoals een kantoor of slaapkamer zal deze het veel beter doen en tot zijn recht komen.

Revolution Beauty Undress Me

Revolution Beauty geurkaars Undress Me is een lichtroze kaars (valt helaas wat weg op de foto) en wordt omschreven als een ‘clean & fruity’ geur. De geurnoten zijn als volgt:

  • topnoten: mandarijn, limoen, sinaasappel en grapefruit
  • hartnoten: basilicum, iris en tijm
  • basisnoten: kardemom, patchouli en vetiver

Ook deze ruik je in walmpjes en ruik je niet constant, vind ik. Hij is zelfs nog wat lichter dan de Lost My Head. Deze is dus naar mijn mening ook meer geschikt voor een kleinere ruimte en niet voor in een grote huiskamer.

Conclusie

Ik vind de geurkaarsen van Revolution Beauty echt wel heel leuk qua vormgeving en de geur is ook lekker, maar vind ze niet sterk genoeg voor in een grote woonkamer. Dus meer voor de kleinere ruimtes. Daar komen ze veel beter tot hun recht qua geurbeleving. Woodwick en Bath & Body Works komen dan veel beter tot hun recht vind ik.

De kaarsen kosten €10,95 per stuk en zijn ook verkrijgbaar in roomsprays, via Boozyshop.