9 adventkalenders uit Nederlandse webshops

by Mariska

De kerst is weer in aantocht dus dan mogen de adventkalenders weer in de spotlights staan. In dit artikel heb ik adventkalenders uit Nederlandse webshops onder elkaar gezet. Vrij makkelijk verkrijgbaar dus en dat is altijd fijn! Ben je op zoek naar een leuke beauty adventkalender of misschien toch een met geurkaarsjes erin? Check dit artikel!

Adventkalenders uit Nederlandse webshops

Als geurkaarsen liefhebben kan deze Yankee Candle adventkalender natuurlijk niet ontbreken. Heerlijke geurkaarsjes die helemaal bij het seizoen passen.

Ook dit jaar heeft Maybelline weer een leuke adventkalender samengesteld. Deze bevat 24 make-up producten en is natuurlijk erg leuk om voor jezelf te kopen of cadeau te doen.

Voor de chocolade liefhebbers is deze ook echt heel erg leuk en lekker. Een adventkalender van Cote d’Or! Ik twijfelde zelf om deze te bestellen, maar geloof me dat alles in één keer helemaal op is, haha.

Deze kende ik nog niet maar vind ik als theeleut wel heel erg leuk. Namelijk een ware adventkalender van Lipton! 24 dagen lang elke dag een theesmaakje die verstopt zit in die lekkere piramidevormige zakjes.

Nog meer geurkaarsjes en dit keer in waxinelichtjes. Ook weer zo’n leuke adventkalender van Airwick. Zelf ben ik meer van de waxmelts en geurkaarsen maar deze zullen zeker ook heerlijk ruiken in deze koude maanden.

Oeh, nog zo’n heerlijke chocolade adventkalender die ik je niet wilde onthouden. De adventkalender van Milka! Milka is altijd enorm lekker en kijk die verpakkingen nu, hoe schattig?

adventkalenders uit nederlandse webshops nivea

Nivea is natuurlijk altijd goed en is ook een fijn merk in gebruik, zo weet ik uit ervaring. Ook dit jaar is er weer een Nivea adventkalender verkrijgbaar met allemaal leuke producten.

adventkalenders uit nederlandse webshops revolution

Deze adventkalender van Makeup Revolution heb ik zelf een paar jaar geleden gekocht. Het artikel zie je hier. Het is een heel leuk en fijn merk en ook van goede kwaliteit. Hier maak je dus zeker iemand anders of jezelf heel erg blij mee!

adventkalenders uit nederlandse webshops essence

Eigenlijk kan de essence adventkalender niet ontbreken als we het hebben over de leukste adventkalenders uit Nederlandse webshops. Deze heb ik een aantal keer zelf gekocht en was op dat moment best wel blij verrast. Het is een leuke speelse kalender met make-up producten voor de wat jongere meiden, vind ik.

Dit zijn in mijn ogen de leukste adventkalenders uit Nederlandse webshops. Natuurlijk ook die van The Body Shop, maar die heb ik al laten zien. Heel veel keuze om jezelf én iemand anders blij te maken!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?