Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough kaars review

by Mariska

Eindelijk heb ik kennis gemaakt met de eerste kaars van Bath & Body Works. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over en dan moet je als geurkaarsen freak natuurlijk iets proberen. Ik bestelde Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough (na een hele moeilijke overweging, haha). Nu wil ik graag mijn mening delen over dit heerlijke merk.

Tip: voor Black Friday 2020 kun je heerlijke geurkaarsen shoppen bij Notino voor Bath & Body Works!

Kijk allereerst eens naar deze super vrolijke illustraties op de glazen pot van de kaars. Hoe leuk? Je ziet de naam van de geur Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough er ook echt in terugkomen en vind dat zo leuk. Heel herfstachtig en hij staat mooi op mijn salontafel op dit moment. En zoals je kan zien hebben ze dat ook doorgetrokken naar de deksel. Allemaal pompoenen die erop gedrukt zijn.

En dan de geur. Deze wordt omschreven als huisgemaakt koekjesdeeg, creamy pompoen en kaneelsuiker met essentiële oliën. En ik kan je vertellen dat dit zo lekker is! Echt een lekkere herfstgeur, maar vooral voor de winter denk ik door de koekjes en deeggeur die je ruikt.

De kaars heeft 3 lonten en branden goed op, ze knisperen niet zoals bijvoorbeeld bij Woodwick wel. Maar de geurafgifte is echt heel erg goed. De kaars hoeft maar heel even aan te staan en je hele huis of appartement ruikt er naar.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough was mijn eerste kennismaking met dit merk en nu wil ik meer. Vooral ook door de vrij ‘heftige’ geurafgifte. Daar moet je natuurlijk wel van houden. De kaars brandt mooi op en brandt ongeveer tussen de 30 en 45 uur.

De prijs vind ik heel betaalbaar voor zo’n goed geparfumeerde kaars en zo’n mooie glazen pot. Voor deze kaars betaalde ik €27,95 en dat is zelfs iets lager dan Woodwick. Als je van een goed en sterk geparfumeerde kaars houdt dan raad ik je dit merk zeker aan!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?