Populaire tv programma’s van dit moment

by Mariska

As we speak is het volop winter en met deze super koude temperaturen is het natuurlijk fijn om lekker op de bank te settelen met een leuk tv programma, lekker warm drankje en een heerlijk huispak. Maar wat zijn nu de populaire tv programma’s van dit moment? Ik heb een lijstje gemaakt waaruit je zeker een keuze kunt maken.

Lees ook: Videoland serie Echte Penoze

Populaire tv programma’s

Wie is de mol

Wie is de mol? is zeker een van de meest populaire tv programma’s van dit moment. Bekenden die in een poule zitten en hun punten inzetten op een bepaald persoon, de opdrachten die zij moeten uitvoeren en hoe ze met elkaar omgaan. Heb je een keer een aflevering van Wie is de Mol gemist ? Dan kun je het natuurlijk altijd terugkijken. Wist je dat je bij NLZIET, waar je Wie is de mol kunt terugkijken, bijna alle oudere seizoenen kunt zien en ook het huidige seizoen vanaf het begin? Heel fijn als je later bent ingestapt. En dan kun je er dus lekker een dag voor uit trekken om de serie te bingen.

Bij NLZIET heb je trouwens heel veel keuzes om populaire tv programma’s terug te kijken. Je kunt live naar 34 zenders kijken van NPO, RTL en SBS en regionale publieke omroepen. Je kunt zelfs tot een jaar terug kijken!

GTST

Goede Tijden Slechte Tijden kan natuurlijk niet ontbreken. Al jaren is het volgens mij een van de meest populaire programma’s op televisie. Ik volg het zelf ook al jaren, maar ik blijf er niet voor thuis. Dit kun je dus ook heel makkelijk terugkijken, dus vaak doe ik dat één keer in de week. Dan kijk ik een week vooruit. Makkelijk, want dan kun je het blijven volgen zonder elke avond voor de televisie te zitten.

The Voice of Holland

The Voice of Holland blijft ook immens populair. Er zijn al talloze seizoenen geweest en verschillende formats. Dit seizoen zie je Anouk, Jan Smit, Ali B en Waylon in de jury die de kandidaten beoordelen. Er zitten weer echte talenten tussen en ook wordt er weleens gekibbeld tussen de juryleden. Maakt het natuurlijk wel wat spannender.

Married at first sight

Ook is Married at first sight een van de populaire programma’s op tv. Stellen die elkaar nog nooit van tevoren hebben gezien en gesproken en door middel van de wetenschap aan elkaar gekoppeld worden. Op het moment dat ze elkaar zien staan ze ook direct voor het altaar. Je moet het maar kunnen, maar als je in bent voor een uitdaging als deze is het wel echt zeer spannend. In het programma zie je ook dat de koppels samen een weekend weg gaan en dus bij elkaar slapen. De ultieme uitdaging dus die ook voor heel wat spanning kan gaan zorgen.

RTL Nieuws, persconferentie en het weer

Het nieuws, de persconferenties en het weer wordt natuurlijk ook altijd erg goed bekeken. Logisch. We zitten in een hele rare periode op dit moment en daar is de mega hoeveelheid sneeuw van de afgelopen dagen ook nog eens bijgekomen. Mensen willen dat allemaal in de gaten houden, wat natuurlijk begrijpelijk is.

Ik hoop dat ik jullie met deze blogpost weer een beetje heb kunnen inspireren met wat leuke tv programma’s om de koude dagen door te komen.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?