Ovale eettafel, de reden waarom ik dit wil

by Mariska
ovale eettafel

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Voor mijn mooie industriële eettafel had ik een ronde eettafel. Iets wat ik heel mooi vind, maar een ovale eettafel had ik nog niet aan gedacht. En eigenlijk vind ik het wel heel erg mooi juist. Het staat wat speelser en maakt je interieur net wat leuker. Smaken blijven verschillen, dan weet ik, maar toch. De reden waarom je zou moeten kiezen voor een ovale eettafel?

Lees ook: Belangrijke tips voor het kopen van een eettafel

Ovale eettafel, dit is mijn perfecte combi?

ovale eettafel large » DoorMariska
Ovale eettafel, de reden waarom ik dit wil

Een ovale eettafel vind ik persoonlijk nét wat leuker dan een ronde, rechthoekige of vierkante eettafel. Wat ik vooral mooi vind is dat je ze hebt met een mooie grote en robuuste kruispoot, dat weer perfect past in een industrieel interieur. Er zijn eettafel in verschillende afmetingen en ook zijn deze tafels er in verschillende afmetingen. Zo kun je een keuze maken op het aantal personen in het huishouden en vaak aan de tafel zouden gaan zitten.

Mijn perfecte eettafel in ovale vorm zou zijn een mooi houten blad met het liefste een visgraad motief. Niet te licht en niet te donker en dan in combinatie met een aantal mooie eetkamerstoelen in een fluwelen stof. Ik vind dat echt heel tof! Als de kruispoot van de tafel dan zwart is, het blad een mooie visgraatmotief heeft en dan zou ik kiezen voor okergele/gouden stoelen. Dat vind ik echt een hele mooie combinatie persoonlijk.

Andere mooie combinaties

Nu heb ik mijn ideale combinatie al prijs gegeven, maar er zijn natuurlijk nog meer combinaties. Wat denk je van een houten ovale tafel in combinatie met bruine en roze fluwelen stoelen? Of zwart en bruin met een corduroy stof. Lijkt me ook prachtig! Als je houdt van een lichte tafel, dan kun je kiezen voor mega wit of een andere lichte houtkleur bijvoorbeeld. Persoonlijk zou ik dat combineren met een paar mooie kleuren die bij elkaar passen qua stoelkleur. Of rotan of rieten stoelen. Denk aan roze en grijs bijvoorbeeld.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! 🙂

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.