Nieuw binnen: Timberland look a like (goedkoop!)

timberland look a like

Al heel lang wil ik eens Timberlands. Dan zul je denken ‘Nou Mariska dan koop je die toch!’ en ja, dat klopt. Het enige dat mij altijd tegen heeft gehouden is de prijs. Nu had ik mijn ogen laten vallen op de iets hogere versie die lekker warm gevoerd is, maar om nou rond de €200,00 uit te geven daarvoor… nee. Hoe graag ik ook wil. Bij Van Haren vond ik dus soortgelijke Timberlands voor een hele leuke prijs! Ik ga je ze laten zien, want het leuke is dat je ze op verschillende manieren kunt dragen :)

Timberland look a like (goedkoop!)

Timberland look a like
Timberland look a like
Timberland look a like
Timberland look a like

Je kunt ze dus op verschillende manieren dragen zoals je hierboven ziet. Zelf vind ik het leuker om ze helemaal omhoog te doen omdat ik niet zou hou van lagere schoenen. Wat ik dan wel weer leuk vind is om de flap naar voren te doen en dat af te wisselen met de flap naar boven. Als je ervoor kiest om de ‘rand’ naar buiten te vouwen dan kun je dit bevestigen met een drukknop zodat hij ook goed blijft zitten.

Timberland look a like
Timberland look a like
Timberland look a like
Timberland look a like

Ik vind dit dus echt hele leuke schoenen en de kleur vind ik goed te combineren. Ook vind ik het leuk dat je ze op verschillende manieren kunt dragen. Wat ik eigenlijk stiekem wel een beetje jammer vind is dat op deze Timberland look a like op de neus een soort van rand zit. Dat had er van mij niet per se op gehoeven. De veters passen er goed bij, net zoals bij de echte Timberlands. Mocht je deze kleur niet leuk vinden dan zijn ze er ook nog in een donkerbruine kleur.

Donkerbruin is hier verkrijgbaar – bij van Haren – voor €29,90

Lees ook:
Nieuwe bruine tas van Kruidvat
Mooie slavenarmbanden Mostert Juweliers
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018

Wat vinden jullie van deze schoenen? Of hebben jullie de échte Timberlands?