Muze Skincare zonnebrand: jouw zomer routine

muze skincare zonnebrand

Jouw Muze Skincare zonnebrand routine deze zomer! Het moment dat de zon een klein beetje doorbreekt in Nederland zitten we mentaal met zijn allen op het terras, in het park of aan het strand. Het ideale moment om je ook alvast te beginnen met een zomerse skincareroutine, is dan ook net voordat het echt zomer is.

Muze Skincare zonnebrand

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

muze skincare zonnebrand spf

Als het aankomt op de huid zijn we nu op een punt aangekomen dat we bepaalde feiten niet meer voor lief nemen, maar er heilig naar handelen. Eén daarvan is dat de zon schadelijk is en we ons daar op ieder moment, winter of zomer, voor moeten beschermen. Zeker het meest ontblootte gedeelte van het lichaam, namelijk ons gezicht. Rimpeltjes en uiteindelijk ook pigmentvlekken zijn tekenen die we liever niet te snel op onze huid zien. In beide gevallen kan zon een enorm bepalende ontwikkel factor zijn. Smeren van zonnebrand is zo’n feit waar we niet meer omheen kunnen. En dan minimaal factor 30.

De nieuwste aanwinst van Muze is een minerale zonnebrandcrème in factor 30 en 50. In een assortiment van anti-ageing producten, kon dit natuurlijk niet uitblijven. Het fijne van een minerale zonnebrand is dat er vrijwel geen risico is op huidirritatie en het dringt niet verder de huid in dan de bovenste huidlagen.

Tip: breng zonnebrandcrème nooit te zuinig aan. Zet drie strepen op je wijs-, middel-, en ringvinger en zo heb je genoeg voor je gezicht en hals.

SPOT TREATMENT

Toch al wat schade opgelopen? Voeg dan de volgende proucten toe aan je routine. Luchtige items zijn ideaal voor in de zomer, maar daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat ze goed werken. De ingrediënten vitamine C en A zijn perfect voor het verminderen van donkere vlekjes of rimpeltjes. Vormen van vitamine A zijn retinoiden, en de sterkste retinoide zonder recept verkrijgbaar is retinol. Een ingredient dat meer in de picture is doordat de huid gladder en strakker krijgt.

De Spot On van Muze is het ideale product om te gebruiken, gezien de dagcrème natuurlijk retinol bevat. De VitC Guru van Muze is jouw andere holy grail voor de zomer, want dit luxe olieserum is verrijkt met krachtige antioxidanten die de huid gladder maken en ondersteunen bij de vermindering van ouderdomsvlekjes, pigmentatie en fijne rimpels en een directe glow geeft! Tijd voor de zon to say hello en zeg maar bye bye tegen oneffenheden, rimpeltjes, pigmentvlekjes en een ongezonde huid.

VitC Guru – €42,00
Spot On – €62,00
The Defender SPF 50 – €29,00

Alle producten zijn verkrijgbaar via www.muze-skincare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *