Fabienne Chapot: mooie kleding voor iedereen

by Mariska

In Nederland is er een merk dat heel bekend is. Dat merk is Fabienne Chapot en ze maken niet alleen prachtige kleren voor vrouwen, maar ook schoenen en tasjes. Ze hebben hele toffe kleuren en prints. Ze maken ook jurken dames. Als je dit merk nog niet kent, kijk dan zeker wat het merk allemaal heeft en vul jouw garderobe aan voor de zomer. Want we willen natuurlijk wel een mooi badpak of bikini én mooie jurken in onze garderobe, toch?

Leuke jurken van Fabienne Chapot

Jurken van Fabienne Chapot zijn heel mooi. Je kunt ze altijd dragen, wanneer je wil en voor elke gelegenheid. Naar een feest, maar ook gewoon thuis. De jurken zijn van goede kwaliteit, ze gaan niet snel stuk en het leuke is: ze hebben jurken voor alle vrouwen. Dus ook als je een grotere maat hebt. Zelf heb ik maat 46 en ook in mijn maat hebben ze hele mooie jurken met allerlei printjes en kleuren. Ik twijfel al heel lang om er een te kopen omdat ik ze zo mooi vind, maar ik heb al zoveel jurkjes :)

Mooie bikini’s voor alle Vrouwen

Fabienne Chapot maakt ook bikini’s. Deze zijn heel speciaal, ze zijn ook gemaakt voor vrouwen met een maatje meer. Dat is fijn, want het is soms moeilijk om een bikini te vinden als je een grotere maat hebt. I know the struggle. De bikini’s van Fabienne Chapot zitten lekker, ze geven steun waar dat nodig is én ze zien er ook nog eens leuk uit! Dat is fijn voor de dames met een maatje meer. Dat heeft steun nodig bij onder andere de borsten.

Fabienne Chapot maakt kleding voor iedereen

Zo zie je maar dat het merk niet alleen kiest voor de kleinere maten, maar ook gedacht heeft aan de vollere vrouw. Dat vind ik een pluspunt. Op die manier maakt het het shoppen leuker en fijner als je opzoek bent daar iets specifieks in bijvoorbeeld mijn maat, maat 46.

Vier je eigen stijl met Fabienne Chapot

Iedere vrouw is anders en dat vinden ze bij Fabienne Chapot ook. Daarom hebben ze veel verschillende kleren. Van jurken tot aan bikini’s en van pantalons tot shirts. Zo kan elke vrouw iets vinden dat bij haar past. Of je nu een nieuwe jurk zoekt voor een feest, of een bikini voor de vakantie of een mooie pantalon voor een formele gelegenheid; Fabienne Chapot heeft het.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?