Deborah Milano nagellak in Taupe & Suede

by Mariska

Deborah Milano nagellak had ik nog niet in mijn stash, dus bestelde ik 2 kleuren. Op Instagram gaven mensen aan het toch wel leuk te vinden om meer nagellak op mijn blog te zien, dus hier zijn weer een tweetal nagellakjes die ik ga laten zien. Ik koos voor wat minder opvallende kleuren dit keer, namelijk Taupe en Suede. Kleuren die je uiteraard wel goed op de nagels ziet, maar ik meer onder de noemer ‘nudekleur’ vind vallen. Kijk mee!

Lees ook: Catrice Gold nagellak kleuren review

Deborah Milano nagellak Taupe Rose & Suede Leather

Deze nagellak van Deborah Milano belooft 10 dagen lang te blijven zitten op je nagels. Ook belooft het met 1 laagje een volledige dekking. Deze 10 days long is een nieuwe formule.

Zelf heb ik hem geen 10 dagen lang getest, daar ben ik heel eerlijk in. Natuurlijk kan ik wel wat vertellen over de kleuren op zich, hoe de lakjes op je nagels aanbrengen en of de dekking ook echt in 1 enkele laag is. Vooral dat laatste vind ik altijd wel spannend. Laten we kijken naar de eerste en dat is Taupe Rose.

Deborah Milano Taupe Rose

Deze Taupe Rose vind ik een hele mooie kleur die niet al teveel opvalt. Gewoon een beetje een nudekleur, wat ik al aangaf aan het begin. Het kwastje lakt heel fijn en de substantie zelf is ook erg fijn om te lakken. Het is een lekker breed kwastje zodat je bijna je hele nagel in 1 keer kunt meenemen. Bij deze heb ik 2 laagjes gebruikt omdat ik het met 1 laagje toch niet helemaal dekkend vond. Niet erg hoor, het staat alleen maar beter :)

Deborah Milano Suede Leather

En de tweede Deborah Milano nagellak is de kleur Suede Leather. Deze is wat donkerder en dus iets meer aanwezig dan Taupe Rose. Bij deze kleur vond ik dat het beter dekte met 1 enkele laag. In principe had deze volledige dekking, maar toch heb ik gekozen voor een tweede laagje. Puur omdat ik het dan zelf net wat mooier en egaler vind. Maar 1 laagje is dus zeker mogelijk zonder dat je je nagels er doorheen ziet. Dat is fijn!

Voor mij een goede eerste kennismaking met de nagellak van Deborah Milano. Deze flesjes bevatten 11ml en kosten rond de €6,50 wat ik een prima prijs vind. O.a. Verkrijgbaar bij Beautyfashionshop, Douglas en bol.com.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?