Mijn week in foto’s #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

geschreven door Mariska Groot

Een nieuwe week en dus daarom mijn dagboek van afgelopen week. Door alle dingen aan mijn hoofd heb ik niet van alles foto’s kunnen maken of gewoon vergeten. Toch heb ik wel een paar hele leuke dingen om te delen en dat doe ik dan ook. De week begon helaas met een ziekenhuisbezoek. Ook kom ik erachter dat ik wandelen leuk vind ik combinatie met het luisteren naar een interessante podcast en de Sims 4 kon niet ontbreken. Dat deed ik dan ook regelmatig 🙂

Maandag 13 juli

sims 4
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Maandag begon ik rond een uur of 11 met een afspraak bij de gynaecoloog bij het ziekenhuis in Purmerend. Ik zag er enorm tegenop en dacht dat het weer een heel onderzoek zou zijn, maar het was gelukkig alleen maar een controle. Daarna naar huis en daar speelde ik de Sims 4. Verder deed ik weinig.

Dinsdag 14 juli

Van dinsdag heb ik geen foto’s kwam ik net achter. Ik werkte tot half 3 en daarna ben ik weer de Sims 4 gaan spelen, haha. Niks bijzonders dus.

Woensdag 15 juli

woendag 15 juli » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Woensdag is mijn vrije dag als ik niet moet invallen en begon lekker met dit ontbijt. Glutenvrije crackers met plakjes jonge kaas, een gekookt eitje en wat mayonaise. Heerlijk! In de middag liep ik weer een uurtje door Edam en luisterde de Nederlandstalige podcast over de Showbizzmoord.

Donderdag 16 juli

donderdag 16 juli » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Donderdag hoefde ik niet te werk want ik had een spannend gesprek online en dat ging goed. Ook besloot ik weer een tv abonnement te nemen bij T-Mobile Thuis. En je weet het, katten en dozen zijn een perfecte combinatie.

Deze geur van 4711 (Eau de Cologone) is helemaal niet oudbollig en ruikt lekker fris en zacht. Het is echt een beetje mijn to-go geur als ik snel de deur uit ga. In de avond ging ik naar mijn oom en tante want mijn neefje was jarig.

Vrijdag 17 juli

vrijdag 17 juli » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Vrijdag werkte ik en deed ik boodschappen. Ik zag dat de tompoucen waren afgeprijsd in verband met de datum. 2 tompoucen voor €1.46 kan ik niet laten staan dus die nam ik mee. Verder speelde ik de Sims 4, keek ik tv, at een glutenvrije pizza en zat ik wat op de bank.

Zaterdag 18 juli

zaterdag 18 juli » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Zaterdag zou ik eigenlijk niks gaan doen, maar uiteindelijk besloot ik om in de auto te stappen en naar een feestje van (Kelly)vriendinnen te gaan in Aalten en bleef daar slapen. Even serieus, je kunt daar dus gewoon cocktails bestellen en die worden dan thuisbezorgd. Dat hebben we natuurlijk gedaan 🙂 Ik had een Split en die smaakte, zoals de naam al doet vermoeden, naar een split ijsje, haha.

Zondag 19 juli

sims 4
Mijn week in foto's #38 (ziekenhuisbezoek en Sims 4)

Zondagmorgen was ik rond een uur of 11 weer thuis en ging eerst een paar uurtjes slapen. Ik had nog lekker meloen in de koelkast en vulde daar een bakje mee. Ook werd in de Sims 4 (voor de verandering), mijn kat ziek. Hij had de Winterfeestkoorts, haha. Maargoed met de dure behandeling was hij zo weer beter 😉

Deze week lijkt tot nu toe niet heel erg spannend te worden, maar dat weet je natuurlijk nooit 🙂

Lees ook:
In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap
Je dromen waarmaken
Glutenvrij eten, de klachten die ik heb en werkt het?

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.