Mijn week in foto’s #32 (wimper liften voor thuis en mijn e-book!)

Dit dagboek komt wat sneller op de ander online maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ik heb wel weer wat leuke dingen om te laten zien en ook bestelde ik een pakket om thuis mijn wimpers te kunnen liften. Daar ga ik nog een review over schrijven natuurlijk. Oh en dit Vintage Leopard dekbedovertrek bestelde ik nog voor maar €14,99. Alle maten dezelfde prijs, score! Ook kwam mijn e-book online met de titel ‘zo verdien je wel geld met bloggen’.

Maandag 1 juni

Maandag gingen we weer naar huis want het was lang weekend in verband met Pinksteren. In de auto maakte ik een foto voor iemand om te laten zien hoe verbrand ik was. Niet best, terwijl ik me goed had ingesmeerd. Hoe mooi is de omgeving? Dit is dus bij de camping met dat mooie heldere water. Gelukkig aanstaand weekend weer 🙂

Dinsdag 2 juni

De foto van de watermeloen wijn van Aldi kreeg ik door geappt haha, maar die hadden ze helaas niet in Duitsland. Leek me zo lekker! En ik oefen elke dag dus een beetje om met mijn kat en het tuigje naar buiten te gaan. Het gaat steeds iets beter maar het is wel enorm wennen hoor.

Woensdag 3 juni (e-book zo verdien je wel geld met bloggen)

e-book zo verdien je wel geld met bloggen

Op woensdag was het zo ver! Mijn e-book ‘Zó verdien je wel geld met bloggen’ kwam online in mijn webshop. Inmiddels heb ik er al een aantal verkocht en ben er zo blij mee dat het goed wordt ontvangen 🙂 Dit smaakt naar meer en wellicht ga ik meer kennis delen door middel van e-books. De foto rechts maakte ik voor mijn huis toen we weer even naar buiten gingen. Zo lief.

Donderdag 4 juni

Voor op de camping wilde ik eigenlijk een soort Wi-Fi punt maken. Toen kwam ik erachter dat ik deze soort van router nog had liggen, de Huawei Mobile Wifi. Handig, dus die gaat mee naar de camping. Zat ook nog een simkaart in dus hopelijk werkt die daar gewoon 🙂 De plek op mijn rug komt dus door de zon. Het was dusdanig verbrand dat het veel pijn deed. Goed oppassen de volgende keer dus maar.

Vrijdag 5 juni

Vrijdag deed ik na mijn werk niet zo heel erg veel. Het was toch ook rot weer. Ik besloot op tijd naar bed te gaan en het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why te kijken. Ik maakte een pannetje geraspte komkommer met suiker en azijn en dat is zó lekker!

Zaterdag 6 juni

Zaterdag bracht ik mijn zusje naar een vriendin en ik bleef even hangen. Daar zagen we (met een groepje) dat een man zijn hond begon te schoppen. Dus twee meiden renden erachteraan maar hij was nergens meer te bekennen. De politie kwam langs en nam de melding serieus, want ‘gelukkig’ hadden we het op film. Vreselijk zulke mensen en het allerergste was nog dat die hond dus niks deed. De man zei: ja het is ingewikkeld, het is een grote hond. Kutsmoes.

Zondag 7 juni

Zondag was ik al vroeg uit bed want ik kon 4 tuinstoelen voor €20 ophalen vlakbij. Leuke Marktplaats vondst natuurlijk voor de camping. De rest van de dag was ik lekker bezig in huis. Er werd nog een pakketje bezorgd met 2 producten die ik zelf had besteld bij bol.com. Namelijk een wimper lift pakket voor thuis en Kenzo Jungle eau de parfum.

Ik hoop dat mijn e-book “zo verdien je wel geld met bloggen” nog beter verkocht gaat worden. Dan ga ik alvast nadenken over een nieuw onderwerp! 🙂

Lees ook:
Deze nieuwe kasten heb ik in de woonkamer
Zó slaap je elke nacht als een roosje, persoonlijke tips
Mijn Yves Rocher bestelling

6 Reacties

 1. 9 juni 2020 / 08:51

  De watermeloen heb ik dus even ingeslagen bij de Aldi want die is echt mega lekker, enorme aanrader als je zoete dranken lekker vindt. Oei dat verbranden is echt niet goed! Ik verbrand ook altijd snel maar bij het met Vision ben ik dus nog nooit verbrand misschien iets om te proberen?

  • Mariska
   Auteur
   9 juni 2020 / 08:58

   Mijn vriendin had dus ook Vision zonnebrand en die zei precies hetzelfde als jij; ook nooit verbrand. Misschien inderdaad het proberen waard 🙂 dank je wel!

 2. 8 juni 2020 / 18:39

  Wat leuk dat je e-book er is, veel succes daarmee! En wat naar van die man met die hond zeg, ik kan mij ook nooit indenken waarom mensen de behoefte zouden hebben om hun hond te schoppen. En dan helemaal als het arme beest niets deed! (anders overigens ook niet).

  En pff, wat ben je verbrand! Hopen dat dat snel iets minder pijnlijk wordt.
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Jouwbox – Editie 9My Profile

  • Mariska
   Auteur
   9 juni 2020 / 08:58

   Dank je wel, gelukkig is hij al wel een aantal keer verkocht dus daar ben ik blij mee 🙂

 3. Natascha
  8 juni 2020 / 16:04

  Wauw, je rug. Als ik er naar kijk dan doet het al pijn haha, hopelijk viel het toch mee. Wat wel heerlijk was om te zien is die watermeloen wijn haha, die wil ik nu ook zoeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.