Mijn week in foto’s #25 (Angelo Kelly Mixtape tour & €150 bij de Bijenkorf geshopt)

angelo kelly mixtape tour

Vorige week was er geen dagboek omdat ik de hele week ziek was. Ik had de griep flink te pakken en lag de hele week dan ook op de bank. Mijn laptop opendoen kwam er eigenlijk gewoon niet van en ik had er ook totaal geen zin in. Thuis maak je niet zoveel mee ook. Toch kocht ik kaarten voor de Angelo Kelly mixtape tour voor 2021 Afgelopen week was wel iets leuker en ik laat je dan weer zien wat ik heb gedaan.

Maandag 2 maart

Maandag gingen de kaarten in de verkoop voor de Angelo Kelly mixtape tour voor mei 2021. Zelf was ik er nog nooit geweest, maar natuurlijk wilde ik er nu wel naartoe. Hij zingt dan het meeste covers van andere artiesten en dat is heel vet. Uiteindelijk is het me gelukt en heb ik 2 kaarten gescoord. Het ging zo enorm snel ook. Maar, ik heb de Angelo Kelly mixtape tour in the pocket :)

In de avond at ik pizza, een met spinazie en room. Hij was echt heel erg lekker!

Dinsdag 3 maart

dinsdag 3 maart

Dinsdag plaatste ik deze foto in mijn Insta story. Afgelopen week was ik trouwens ook nog thuis, gewoon goed uitzieken op verzoek van mijn leidinggevende.

En met katten herken je dit dus. Ze lopen steeds achter je aan en deze kleine vriend. Hier ligt hij dus in mijn wc/douche en gaat altijd mee als ik naar de wc ga.

Woensdag 4 maart

woensdag 4 maart

Van woensdag heb ik ook niet zo heel veel foto’s merk ik. Wel was ik die dagen op zoek naar een nieuw parfum. Ik heb al best wel veel, maar parfum kun je nooit genoeg hebben. Eigenlijk viel ik voor deze Cartier La Panthere Noir Absolu vanwege het flesje en de omschrijving van de geur. Nu ik hem heb moet ik wel enorm wennen aan de geur en weet niet zo goed of hij wel bij me past. Nog maar even goed over nadenken, hoewel ik het flesje echt super vet vind.

Donderdag 5 maart

donderdag 5 maart

Donderdag kreeg ik een cadeaukaart binnen van de Bijenkorf en ik heb echt uren op de website gespendeerd om uit te zoeken wat ik wilde hebben. Niet te doen! Alles in mijn winkelmandje gooien, keuzes maken en dingen verwijderen. Uiteindelijk heb ik wel mooie items gekocht. Een Rituals geurkaars, Coco van Chanel eau de parfum, Too Faced Better Than Sex waterproof mascara en een Charlotte Tilbury lipstick. Je snapt dat ik niet kon wachten tot het binnen was.

Vrijdag 6 maart

vrijdag 6 maart

Vrijdag was mijn zusje jarig en omdat we vorig jaar gingen lunchen bij Van der Valk vond ik het leuk om dat nu weer te doen. Op het laatste moment reserveerde ik een tafel voor de dag erna. Het was heerlijk en natuurlijk veel te veel gegeten, haha.

Mijn bestelling van de Bijenkorf kwam binnen en tot mijn grote verbazing ontving ik een gebruikte lipstick. Dat was echt wel heel duidelijk. Vervolgens belde ik gelijk de klantenservice, moest ik foto’s sturen en kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Super goed en naar wens opgelost dus.

Zaterdag 7 maart

zaterdag 7 maart

En dit zijn dus de 2 andere parfums van vorige week. Die van Givenchy is ook écht zo ontzettend lekker. Heerlijk! Mijn zusje vierde zaterdag haar verjaardag en daar ging ik naartoe. Voor ik er naartoe ging had ik een poll op mijn Insta story gezet met de vraag welk parfum ik zou gaan dragen. Dat werd Chanel, goddelijk. Daarna at ik 2 tosti’s en ging ik weg.

Zondag 8 maart

zondag 8 maart

Gisteren had ik niet zo’n hele geweldige dag, maar dat was echt totaal mijn eigen schuld. Ik had op de verjaardag van mijn zusje best wel een beetje teveel gedronken en gisteren natuurlijk een enorme kater. Normaal gaat alles prima, maar nu niet. Dus in de avond maar rustig aan beginnen met eten van een schaaltje stoofpeertjes.

Lees ook:
Ben je bang voor de tandarts of juist niet?
BVLGARI introduceert Tubereuse Mystique
Mijn ervaring bij Nature Skins in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *