Mijn week in foto’s #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

geschreven door Mariska Groot

Deze week had ik dus wel foto’s gemaakt voornamelijk van mijn outfits. Ik ging 2 keer uit eten, kocht een nieuw parfum die heel budget is en kreeg van The Body Shop de Hemp collectie binnen voor een review.

Maandag 3 februari

maandag 3 februari » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Zo maak je helemaal geen foto’s en zo heb je veel om te laten zien, haha. Allereerst kocht ik dit eau de parfum bij Primark (ga ik nog een review over schrijven). Het flesje is zo mooi en hij is best goed! In de avond kookte ik maar weer eens gezond een pannetje met sperziebonen en een kip krokant schnitzel. Dit katten kussen fotografeerde ik voor een artikel op mijn blog én een Instagram foto. Een vriendin van mij bedrukt shirts en ik wilde graag een hoodie (love hoodies) met het logo van The Kelly Family. Het is een zwarte hoodie geworden met een felroze logo ♥

Dinsdag 4 februari

dinsdag 4 februari » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Dinsdag kreeg ik dit perspakketje van The Body Shop van de Hemp collectie binnen en een jurkje van Dorothy Perkins. De producten ga ik nog even testen en het jurkje kocht ik zelf. Dorothy Perkins heeft hele leuke jurken die echt mijn smaak zijn en dit is er een van. Een mooie zwarte jurk met rode veren.

Woensdag 5 februari

outfits
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Woensdag had ik in de avond een afspraak en trok ik dit aan. Een bordeauxrode coltrui van Primark, een nep leren rokje van Miss Etam en schoenen van Graceland. En natuurlijk mijn lieve katje op rechts.

Donderdag 6 februari

donderdag 6 februari » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Van donderdag heb ik alleen deze foto’s. Een foto van een zak spek dat ik kocht (goddelijk) en een rekje met mijn parfum die ik nu heb. Ik heb verschillende parfums, maar mijn lievelings zijn Narciso Rodriguez, YSL Manifesto en Mugler Aliën.

Vrijdag 7 februari

vrijdag 7 februari » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

En hier zat Vriendje eindelijk in zijn stoel dus moest ik daar een foto van maken. Uiteindelijk ligt hij vaak nog op de bank, maar hij gaat er wel steeds vaker in. Het is deze stoel speciaal voor katten. Ik at pizza die avond, haha.

Zaterdag 8 februari

outfits protest miss etam kant
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Zaterdagavond had ik een afspraak en dit zijn eigenlijk de enige foto’s die ik heb. Links was de eerste outfit die ik aan had, maar uiteindelijk ben ik lekker makkelijk voor rechts gegaan. Daar heb ik ook mijn nieuwe vest van Protest aan. Van de twee outfits wint stiekem de eerst wel.

Zondag 9 februari

zondag 9 februari » Doormariska.nl
Mijn week in foto's #23 (outfits, The Body Shop Hemp & katten)

Zondagmiddag en avond heb ik eigenlijk de hele tijd in bed gelegen. Ik was moe want een borrel en weinig slaap en niet in je eigen bed slapen. De paaseitjes gingen mee op mijn nachtkastje (met vanille crisp vulling en mijn kat was ook wel klaar me de zondag, haha.

Vind het leuk om mijn outfits te fotograferen en te delen, dus dat ga ik vaker doen 🙂

Lees ook:
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectieBezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!
Versace Crystal Noir eau de parfum

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.