Mijn home make over met Veneta.com

veneta jaloezie

Van Veneta.com mocht ik voor mijn appartement raambekleding uitzoeken. Hoe vet is dat?! Ik woonde op dat moment net in Enschede en had helemaal nog geen raambekleding. Een before & after hoef ik dan ook niet te laten zien, want er hing gewoonweg niks voor mijn raam. Ik koos voor zwarte aluminium jaloezieën die ik in dit artikel laat zien. Ben er enorm blij mee. Ik vertel wat meer over hoe ik het heb ervaren en wat meer over Veneta.com. Bekijk mijn home maker over met Veneta.

Lees ook: Het wonen in Enschede met een mooie visgraatvloer

Mijn home make over met Veneta.com

Laat ik beginnen bij het begin. We beginnen dan met het inplannen van een gratis adviesgesprek van een van de adviseurs. Via de website van Veneta.com kun je heel gemakkelijk een gratis adviesgesprek inplannen. Je kunt zelfs een voorkeur qua datum en dagdeel opgeven. Fijn! De adviseurs rijden in verband met de crisis gewoon door en houden zich aan de geldende maatregelen. Op het moment dat je het formulier hebt ingevuld, je telefoonnummer hebt achtergelaten en de voorkeuren dan druk je op verzenden. Veneta.com neemt dan nog contact met je op om daadwerkelijk de afspraak te plannen. Vond ik heel fijn en goed gaan.

Ik had als voorkeur een avond dagdeel gekozen in verband met mijn werk. Dat was geen enkel probleem en op een avond kwam de adviseur bij mij langs. Hij had stalen mee van verschillende kleuren en materialen en gaf mij eerlijk advies. Uiteindelijk heb ik gekozen voor aluminium jaloezieën in het zwart. Zwart wilde ik heel erg graag omdat mijn inrichting wat industrieel is. Dan vind ik zwart beter passen dan wit.

In al mijn kamers heb ik nu de jaloezieën van Veneta.com hangen. Mijn keuken, woonkamer, kantoor en de slaapkamer. En het zwart staat echt prachtig!

Afgelopen december kwamen er 2 monteurs in het afgesproken tijdvak op de afgesproken dag. Zij gingen heel professioneel te werk. Stuk voor stuk kwamen zij de producten naar binnen dragen, pakte het uit en namen het overgebleven verpakkingsmateriaal zelf mee. Ook fijn! Hoef je het zelf niet weg te gooien. Met het juiste gereedschap en een opstapje werden binnen no time de producten voor mijn ramen gehangen. Zo mooi! Ik ben er echt mega blij mee en geeft mijn appartement echt een fijne vibe. Zeker nu ik laatst een muur opnieuw heb behangen met lichtgrijs beton look behang en mijn schouw met wit tegel behang.

Mijn home make over met Veneta.com is helemaal mooi op deze manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *