La Vie Est Belle waxmelts en heerlijke andere geuren van Lumine

lumine waxmelts la vie est belle

Van Lumine Waxmelts kreeg ik weer een heerlijk pakketje toegestuurd met heerlijke waxmelts. Een geur van de maand die je nu kunt kopen zijn La Vie Est Belle waxmelts. Deze draagt de naam Belle en is geïnspireerd op dit heerlijke parfum. Uiteraard heb ik er al een paar gebrand van dit pakketje en laat ze zien in dit artikel.

Lees ook: Lumine Waxmelts in Black Orchid & Pumpkin Spice

La Vie Est Belle waxmelts

Dan begin ik ook gelijk met de geur van de maand die de naam Belle draagt. Belle is geïnspireerd op de damesgeur die erg bekend en geliefd is. De ingrediënten die in deze waxmelt zit zijn Iris Palida, Jasmin Sambac, Oranjebloesem en patchouli. Als je de verpakking opentrekt dan ruik je het ook echt direct en sterk. In de brander net zo, mijn hele huiskamer ruikt ernaar als ik hem aanzet. De wax is roze van kleur en bevat mooie glitters.

Pink Beach

Pink Beach is ook al zo’n heerlijke geur. Ik vind dit echt een hele zonnige geur die je doet verlangen naar de lente en de zomer. Deze geur is geïnspireerd op Pink Sands van Yankee Candle. De ingrediënten zijn meloen, zoete bloemen en kruidige vanille. Dit is ook echt een geurbom voor je in je brander. Heerlijk! As we speak heb ik hem ook in mijn brander zitten 🙂

Een andere geur uit het pakket, naast de heerlijke waxmelts die naar La Vie Est Belle ruiken en Pink Sands is Million. Deze is geïnspireerd op de mannengeur One Million van Paco Rabanne. Ik hou erg van aanwezige en het liefst ook wat mannelijke geuren dus ik was erg blij met deze. Deze heeft topnoten van grapefruit, bloedsinaasappel en roos, kaneel en munt. Dit is vermengd met houtsoorten patchouli, amber en leer. Heerlijk, echt waar. En ook weer zo’n mooie waxmelt. Met die mooie gouden glitter erin waardoor het ook nog eens luxe oogt.

Als sample kreeg ik ook nog een heerlijke geur meegestuurd om te proberen. Lime, Basil en Mandarin is de naam. Deze geur is geïnspireerd op een geur van Jo Malone en ruikt hemels. Ook zo een lekkere geur voor de zonnige dagen. Je ruikt o.a. basilicum en witte tijm.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook