Mijn Fitbit Versa 3 en waarom deze geweldig is

by Mariska

Al even heb ik deze Fitbit Versa 3 in bezit en vandaag ga ik er mijn mening over geven. Hiervoor had ik ook een Fitbit (de versa 1) en die beviel me echt enorm goed. Nu mocht ik een andere smartwatch uitkiezen en daarom koos ik voor de upgrade. Ik hou van gadgets en dit is er een mooi voorbeeld van waar ik enorm blij mee ben. Niet perse omdat ik heel sportief ben (ahum) maar gewoon om de dagelijkse activiteiten bij te houden en wat leuke extra’s.

[content-egg module=Bolcom template=list]

Fitbit Versa 3

En dit is het pareltje. De Fitbit Versa 3 is er in verschillende uitvoeringen en ik koos voor een rosé gouden kastje met een roze band. Uiteindelijk wil ik misschien wel een andere band maar voor nu is dit helemaal prima. Zoals je kunt zien is de sluiting wel anders ten opzichte van de Versa 1 die ik hiervoor had. Dat heb ik ook nog op de foto gezet.

Zo ziet de Fitbit Versa eruit om mijn pols. Ik heb vrij smalle polsen maar je kunt heel goed de juiste maat vinden met het bandje zodat het niet te los zit en niet te strak. Deze wijzerplaat heb ik trouwens gekocht en is niet standaard. Je kunt kiezen uit honderden, misschien wel duizenden soorten wijzerplaten. Deze zijn gratis of betaalt, dat ligt eraan wat de maker ervoor vraagt. Of niet. De display is helder en dit kun je ook nog zelf instellen qua helderheid. Hoe minder fel hoe langer de batterij mee gaat. Dat is vaak zo.

Dit is hoe het bandje van de Fitbit om mijn pols zit. De bovenste ‘lus’ is als het ware de normale lus waar je normaal ook een horlogebandje doorheen schuift. Normaal gesproken zou hij daarna op het bandje liggen en eroverheen vallen, nu gaat hij er onderdoor. Dus het uiteinde van het bandje schuif je onder het andere stuk waardoor deze tegen je arm valt. Je hebt dus geen los stuk bandje die overal aan kan blijven haken.

Wat valt me op qua verschillen tussen de Fitbit Versa 3 en de Fitbit Versa 1?

De batterijduur! Dat als eerste. De Fitbit Versa 1 ging ongeveer 4 dagen mee bij mij en deze toch wel 6 a 7 dagen. Dat maakt het veel fijner vind ik. Ook is hij net als de vorige versie waterdicht. Je kunt er dus mee zwemmen en met gemak ook mee douchen.

Ook vind ik dat de display ietwat fijner kijkt, iets scherper. Het is niet mega scherp maar het kijkt gewoon heel erg fijn. De fysieke knop die je links had die is er niet meer. Dit is nu een ‘digitale’ variant geworden. Als je daar met je vinger op drukt dan geeft de Fitbit Versa 3 ook een trilling. Deze knop kun je zelf naar wens instellen.

Ik ben mega blij met deze Fitbit Versa 3 en gebruik hem als wekker, als horloge, mijn dagelijkse activiteit zoals slaap en stappen en als notificatie als ik gebeld word.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?