Teaology Passion Tea all over eau de toilette

teaology passion teau eau de toilette

Afgelopen week kreeg ik een wel heel leuk pakket binnen met een merk waar ik nog nooit wat iets van had geprobeerd. Er zat een lip balsem in, beauty booster siliconen masker, een intens hydraterend serum en een heerlijk sheetmasker. Mijn aandacht ging direct naar de Teaology Passion Tea eau de toilette. Ik vertel er meer over in dit artikel, want dit is zeker de moeite waard.

Teaology staat natuurlijk bekend om hun skincare producten, maar ook de geuren zijn een geliefd item uit de collectie. Dit keer hebben ze de Passion Tea Eau De Toilette uitgebracht, waarbij ze op een totaal aantal van drie geuren komen.

Lees ook: Maison Margiela By The Fireplace eau de toilette review

Teaology Passion Tea eau de toilette

teaology passion tea eau de toilette

Het is een flinke en simpel ogende glazen flacon, maar wel met een mooie rode kleur. Rood vind ik altijd veel kracht uitstralen en is een van mijn lievelingskleuren. Het rood op deze flacon en verpakking is waarschijnlijk gebaseerd op de geur van het rood fruit dat er in te vinden is. Naast rood fruit zit er natuurlijke patchoeli in en sensuele vanille is er ook te vinden. Heerlijke fris zoete combinatie vind ik. Eigenlijk vind ik het dus typisch een lekker geurtje voor de zonnige dagen, net als Chanel Coco Mademoiselle Intense.

Hoofdnoten: roze peper, framboos en rode grapefruit
Hartnoten: violet en theeblaadjes
Overige geurnoten: vanille, patchoeli en cederhout

Je geniet het langst van deze geur als je het op verschillende delen van je lichaam spuit. Achter de oren, binnenkant van de nek net onder je kaak en aan de binnenkant van de polsen. Op die manier geniet je de hele dag van de geur.

Mijn eerste kennismaking met Teaology is dus erg goed bevallen! :)

Waar koop je deze geur?

Je koopt Teaology Passion Tea eau de toilette bij Beautytasting voor €31,16 en daarvoor krijg je maar liefst 100ml zodat je een flinke tijd vooruit kunt. Ook heeft Teaology nog 2 anderen geuren in het assortiment. Matcha Lemon en Black Rose zijn de andere 2. Beiden zijn dezelfde prijs als Teaology Passion Tea.

Geverifieerd door MonsterInsights