Michael Kors Super Gorgeous!

michael kors super gorgeous

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en kleding. Zijn bedrijf is opgericht in 1981 en produceert momenteel een reeks producten, onder de labels Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors en Michael Kors Mens, waaronder accessoires, confectiekleding, schoenen, wearables, horloges en een volledige lijn van geuren. Lees meer over Michael Kors Super Gorgeous !

Lees ook: Michael Kors Sparkling Blush

Gewaagd en intens gorgeous

De viering van vrouwelijk zelfvertrouwen gaat verder met dit parfum van Michael Kors! Na de lancering van Michael Kors Gorgeous! is het tijd voor een nieuwe geur die vrouwen op hun sterkst vertegenwoordigd. Een intense en gedurfde nieuwe interpretatie van de originele bloemige houtachtige geur, Super Gorgeous!

Michael Kors Super Gorgeous! voegt een gedurfde nieuwe intensiteit toe aan Michael Kors Gorgeous!, die de kracht en vastberadenheid van de Michael Kors-vrouw weergeeft. Rijker en sensueler dan het origineel, trekt de aandacht en herinterpreteert het moderne witte bloemenboeket: tuberoos, jasmijn, oranjebloem en ylang, het hart van deze geur. Een geïntensiveerde dosis tabaksakkoord biedt een rokerig-zoete warmte, terwijl zonnige en sensuele tonen van gedurfde amber voor krachtige diepte zorgen.

Geurnoten Michael Kors Super Gorgeous!

Topnoten: Mirre, Bergamot, Mandarijn
Hartnoten: Jasmijn, Iris, Oranje Bloemsen, Ylang-Ylang
Basisnoten: Olibanum, Cederhout, Tonka Boon, Sandelhout

Dit parfum is verkrijgbaar via www.douglas.nl en in de Douglas store:
100 ml € 113,12
50 ml € 87,98
30 ml € 60,74