Met deze camera maak ik mijn blogfoto’s. Je gelooft het niet!

door Mariska

Sinds een kleine 2 maanden woon ik in Enschede en voor ik ging verhuizen was ik drastisch aan het opruimen. Mijn blog stond op een lager pitje en ik kon wel een extra zakcentje gebruiken. Want ja, een verhuizing kost nu eenmaal geld. Ik besloot mijn spiegelreflexcamera te verkopen en maak nu dus alle blogfoto’s en voor Instagram met een andere camera. Maar welke? Ik ga het je vertellen.

Met deze camera maak ik mijn blogfoto’s!

camera blogfoto's
Photo by Soulful Pizza on Pexels.com

Ondanks dat ik mijn spiegelreflexcamera heb verkocht wilde ik natuurlijk wel een goede camera hebben omdat ik niet wil dat foto’s ineens veel minder van kwaliteit worden. En de foto’s maak ik dus gewoon met mijn iPhone 11 pro! De kwaliteit van die foto’s is zo enorm goed, dat zelfs als je de kwaliteit aanpast bij het uploaden hij nog scherp is. Dat is precies wat ik wil dus heb ik geen andere overbodige camera meer. Een mobiel heb je immers toch altijd wel bij de hand denk ik.

Maar ik geloof sowieso dat een een mobiele telefoon tegenwoordig een hele goede camera heeft die je sowieso voor social media foto’s kunt gaan gebruiken. Niet alleen de iPhone, maar ook de Samsung heeft echt geweldige camera’s.

Neem bijvoorbeeld de Galaxy Note 20. Die heeft een camera met maar liefst 108 megapixels. Dat is toch niet normaal? De telefoon is nog niet zo heel erg lang op de markt en er zijn zelfs al prachtige hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 20 beschikbaar in allerlei designs. Met zo’n telefoon in handen heb je naar mijn mening geen dure andere camera meer nodig. Het is natuurlijk wat je zelf fijn vindt, maar wat mij betreft is het een beetje dubbelop en misschien een beetje zonde van het geld.

Welke mobiele telefoon heb jij en maak je daar je foto’s voor social media en blogs mee?

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Heidi 3 november 2020 - 18:57

• Ik zelf gebruik ook mijn camera van mijn smartphone.
• Ik hou der gewoon van, en ook mee dat ik elke dag mijn smartphone bij me heb.

Saskia 2 november 2020 - 07:33

Ik ben zelf ook erg blij met de camera op mijn telefoon 🙂

Maaike 1 november 2020 - 23:33

Ja, de camera’s op telefoons worden steeds beter en beter. Zelf heb ik de Samsung A50.

Teddy 1 november 2020 - 19:39

Wat leuk om te lezen! Ik maak mijn foto’s nog wel steeds met mijn spiegelreflex camera, maar ik maak ook regelmatig foto’s met mijn iPhone, werkt prima!

bychristiana 28 oktober 2020 - 08:08

Voor mijn nieuwe blog OrganizedbyChristiana maak ik ook alle foto’s met mijn Iphone, die foto’s zijn serieus mooier van kleur scherper dan die van de oude camera die ik vroeger gebruikte voor mijn blog ByChristiana!

Kelly 27 oktober 2020 - 18:34

Leuk om te lezen! Ik gebruik zelf mijn camera voor blog- en Instagram foto’s. 🙂

Reacties zijn gesloten.