Ik heb een huis in Enschede en daarom is het wat stiller

Zo, ik val direct maar even met de deur in huis, ik heb een huis in Enschede. Hoewel ik eerder schreef dat ik bezig was met een woningruil, ging dit helaas niet door. En niet met een persoon, maar inmiddels had ik er 4 en was ik er wel klaar mee. Geen woningruil voor mij. Wel had ik op Facebook een advertentie gedropt dat ik op zoek was naar woonruimte daar en zoveel mogelijk op woningen reageren. Op 29 juni schreef ik me in..

Lees ook: enschede

En nu heb ik een huis in Enschede!

Een aantal weken geleden zag ik dat ik nummer 2 was op een woning en niet veel later kreeg ik een uitnodiging om de woning te komen bezichtigen. Samen met mijn moeder reed ik erheen en nummer 1 was er ook. De hoop was dus eigenlijk best wel direct een beetje weg. Jammer maar helaas. Er zou dan wel iets beters op mijn pad komen.

En vorige week, dinsdagavond rond 19:30 werd ik ineens gebeld. Het gesprek begon met: Gefeliciteerd, nummer 1 heeft geweigerd dus nu ben jij nummer 1! Nou, die had ik niet aan zien komen. Natuurlijk wel enorm blij, want het huis vond ik leuk, is groter dan dat ik nu heb én het ligt wel in een leuk wijkje met winkels in de buurt. Zó niet verwacht en toch had ik het binnen 2 maanden even voor elkaar, ik had een huis.

Ik moet zeggen dat ik wel heel veel mazzel heb gehad. Hoewel hier veel op wachttijd gaat, gaat het daar op loting. Het kan met loting evengoed jaren duren voor je een huis hebt, maar ik had het binnen 2 maanden voor elkaar gekregen. Puur geluk dus. Als alles goed gaat ga ik volgende week de sleutel ophalen en dan kan alles in gang gezet worden.

Dat is dan ook de reden dat het hier wat stiller is op dit moment. En niet alleen op mijn blog, mijn blog bugetliefde.nl en mijn Insta, maar overal. Op dit moment ben ik aan het solliciteren, dingen aan het regelen, inpakken en dat soort zaken. Veel gedoe, maar zoveel zin in! 🙂

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook