Zo, ik val direct maar even met de deur in huis, ik heb een huis in Enschede. Hoewel ik eerder schreef dat ik bezig was met een woningruil, ging dit helaas niet door. En niet met een persoon, maar inmiddels had ik er 4 en was ik er wel klaar mee. Geen woningruil voor mij. Wel had ik op Facebook een advertentie gedropt dat ik op zoek was naar woonruimte daar en zoveel mogelijk op woningen reageren. Op 29 juni schreef ik me in..

Lees ook: enschede

En nu heb ik een huis in Enschede!

Een aantal weken geleden zag ik dat ik nummer 2 was op een woning en niet veel later kreeg ik een uitnodiging om de woning te komen bezichtigen. Samen met mijn moeder reed ik erheen en nummer 1 was er ook. De hoop was dus eigenlijk best wel direct een beetje weg. Jammer maar helaas. Er zou dan wel iets beters op mijn pad komen.

En vorige week, dinsdagavond rond 19:30 werd ik ineens gebeld. Het gesprek begon met: Gefeliciteerd, nummer 1 heeft geweigerd dus nu ben jij nummer 1! Nou, die had ik niet aan zien komen. Natuurlijk wel enorm blij, want het huis vond ik leuk, is groter dan dat ik nu heb én het ligt wel in een leuk wijkje met winkels in de buurt. Zó niet verwacht en toch had ik het binnen 2 maanden even voor elkaar, ik had een huis.

Ik moet zeggen dat ik wel heel veel mazzel heb gehad. Hoewel hier veel op wachttijd gaat, gaat het daar op loting. Het kan met loting evengoed jaren duren voor je een huis hebt, maar ik had het binnen 2 maanden voor elkaar gekregen. Puur geluk dus. Als alles goed gaat ga ik volgende week de sleutel ophalen en dan kan alles in gang gezet worden.

Dat is dan ook de reden dat het hier wat stiller is op dit moment. En niet alleen op mijn blog, mijn blog bugetliefde.nl en mijn Insta, maar overal. Op dit moment ben ik aan het solliciteren, dingen aan het regelen, inpakken en dat soort zaken. Veel gedoe, maar zoveel zin in! 🙂

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Maaike 30 augustus 2020 - 15:44

Heel erg leuk! 😀 Gefeliciteerd!!

Reageer
Priscilla 25 augustus 2020 - 10:01

Wat een geluk! Gefeliciteerd en veel plezier ‘alvast’ in je nieuwe woning.

Reageer
bychristiana 24 augustus 2020 - 09:23

Oh wat fijn zeg, gefeliciteerd met je nieuwe huis! Je zult inderdaad wel een hoop moeten regelen, heel veel succes met alles hoor;-)

Reageer
Daniëlle 23 augustus 2020 - 20:14

Wat leuk! Gefeliciteerd en veel succes!

Reageer
Tessa 23 augustus 2020 - 17:38

Spannend! Heel veel succes en plezier!

Reageer
Deb 23 augustus 2020 - 16:59

Fijn om weer van je te horen. Gefeliciteerd met je nieuwe huis ? ?en succes met alle regel-dingen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.