Truien en vesten van Protest met een vette kortingscode!

truien en vesten van protest

Al een aantal keer heb ik besteld bij Protest en ik moet zeggen dat ik daar ook echt heel blij mee ben. In eerste instantie had ik de gedachte dat het alleen om sportkleding zou gaan maar niets is minder waar. Vesten van Protest vind ik heel erg fijn en heb er daar ook een aantal van. Maar uiteraard zijn niet alleen de vesten erg leuk, je hebt er ook winterjassen en hoodies voor vrouwen. Ik moet bekennen dat ik dus leef in hoodies..

Lees ook: fijne winter en herfst waxmelts

Vesten van Protest

Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om mijn jas te vervangen voor een dikke trui. Als ik de auto in stap heb ik nooit een jas aan. Op een of andere manier vind ik het heel irritant en te warm om met een jas auto te rijden. Wat ik zo lekker vind aan een dikke trui is het volgende. Als het lekker koud buiten is, een dikke trui aan en als je dan binnenkomt weer heerlijk opwarmen. De truien en vesten van Protest lenen zich daar perfect voor kan ik je vertellen. Zoals ik al aangaf heb ik zelf meerdere hoodies en vesten en met dit koude weer leef ik daarin.

Een van de hoodies die ik nu graag met je wil delen is die hierboven, die paarse. De foto omschrijft trouwens ook precies hoe ik het bedoel met een lekkere dikke trui in de kou, haha. Die paarse kleur vind ik echt heel erg mooi ook!

Kortingscode van Protest

Je bij Protest niet alleen voor dameskleding shoppen, maar ook mannenkleding. Winterjassen voor heren en sweaters voor heren kun je hier ook aanschaffen.

De kortingscode doormariska10 heeft je 10% korting op je bestelling en dat is natuurlijk mooi meegenomen! Deze code is gelding t/m 28 februari 2021 dus je hebt even de tijd om op je gemak te kijken en te zoeken naar fijne truien en vesten van Protest.