Geurset framboos
Comme une Evidence
Yves Rocher Nuit Vanille set
Yves Rocher Red Apple
Yves Rocher Golden Tea
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume shampoo
Vanille Noire Parfum
You are here: Home » Mariska's Life » Doelen die ik wil behalen

Doelen die ik wil behalen

Doelen die ik wil behalen

Ik ben niet iemand die perse op 1 januari wil beginnen met een schone lei en allerlei doelen heeft gesteld. Eigenlijk vind ik dat als je iets echt wilt of een doel stelt dat je dat op elk moment in kunt laten gaan. Al snap ik dat het leuk staat dat je op 1 januari dit of dat gaat doen, stoppen met roken, naar de sportschool of iets anders wat je graag wilt. Als je bijvoorbeeld vindt dat je moet afvallen, doe dat dan gelijk en maak een plan van aanpak. Nu mijn leven weer wat meer op de rit is en ik meer rust begin te vinden hier in Edam wil ik ook weer meer dingen gaan oppakken. Zoals naar de sportschool gaan, mijn blog en andere dingen. Nu we het over doelen behalen gaan hebben; dit zijn mijne!

Doelen behalen – meer conditie

Doelen behalen is op zich niet heel moeilijk zo lang je je er maar voor in zit als je echt iets wilt bereiken. Zo heb ik ongeveer een maand geleden mezelf ingeschreven bij de sportschool. Eigenlijk heb ik altijd al zittend werk gehad en dat is niet bevorderlijk voor je conditie (en gewicht). Ik wilde gewoon meer bewegen en een betere conditie opbouwen. Daarbij ben ik niet iemand die direct het hele voedingsschema omgooit en anders gaat leven. Maar meer conditie staat wel op mijn lijstje. Als ik een paar maanden geleden een trap op zou lopen was ik al zo buiten adem, niet normaal. De sportschool hou ik nu goed vol en ik loop regelmatig in de avond (als het mooi weer is) een rondje met een vriend. Lekker door Edam en Volendam en heel soms ondertussen op de dijk nog even een drankje. Het loopt heel gezellig en voor je het weet heb je weer je dagelijkse beweging van 10.000 stappen bereikt. Daarom ben ik ook zo blij met mijn Fitbit Blaze, dat motiveert mij dus echt 🙂 Merk dat mijn conditie steeds weer een beetje beter wordt en daar doe ik het voor!

Doelen behalen – meer bereiken met mijn blog

Eerder was ik minder gaan werken door omstandigheden en kon mij daarom beter op mijn blog storten. Maar minder werken heeft ook gevolgen voor je financiële situatie. Op dat moment viel dat mij zwaar omdat ik ook nog eens particulier huurde en mijn blog niet liep zoals ik had verwacht. Heel jammer vond ik dat, maar hé, je financiën zijn ook heel belangrijk. Op dit moment gaat het goed en zijn mijn bezoekersaantallen verdubbeld en heb ik ook weer meer inkomsten. Des te harder je ervoor werkt des te meer je zal bereiken en dat blijkt maar weer. Dat gaat dus nu de goede kant op en ik heb ook weer de rust en vooral het plezier terug gevonden om goed aan de slag te gaan. Hopen dat dit natuurlijk in een stijgende lijn blijft 🙂 Ook heb ik al weer wat uitnodigingen ontvangen voor leuke persevents en dat kreeg ik eerder niet zo vaak. Al met al gaat dat zeker de goede kant op en werk ik er veel harder voor *Whatsapp icoon met spierballen*.

Doelen behalen – rust nemen

Ik merk dat rust nemen op de juiste tijden nog steeds goed voor mijn gezondheid en welzijn is. Echt avondjes uit ga ik bijna niet meer en ga dus weer naar de sportschool. Ook dan kom ik tot rust als ik op de lopende band sta. Heerlijk op de loopband, muziek aan (met m’n nieuwe Philips oordopjes) en ondertussen naar de tv schermen kijken. Maar ook krijg ik rust als ik lekker achter mijn bureau zit, wat huishoudelijke klusjes doe en lekker op de bank tv zit te kijken. Rust nemen is voor mij nog steeds iets waar ik altijd over na moet denken omdat ik snel overloop in mijn hoofd. En voor nu gaat dat prima zo.

Doelen behalen – iets extra leren

Als we het over doelen behalen hebben dan wil ik ook nog graag iets extra leren. Zo krijg ik nog cursussen op mijn werk wat ik fijn vind zodat ik meer ervaring krijg, maar gezien mijn blog lijkt het me ook fijn om nog een cursus te volgen. Wat precies weet ik niet, maar misschien iets met online marketing, copywriting of iets anders in die trant. Het is nooit te laat om bij te leren denk ik maar en zeker omdat mijn blog mijn bedrijf is kan ik het goed gebruiken. Extra kennis is nooit verkeerd en zo kom je meer te weten over een bepaalde niche of om in het algemeen meer kennis te vergaren.

Lees ook:
Hoe neem je de tijd voor jezelf?
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Gedragen kleding? Niet weggooien, maar doe dit!
Zó kom je NIET in de schulden

Als we het over doelen behalen hebben, welke doelen wil jij nog behalen?

 

dit artikel kan affiliate links bevatten
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

5 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 16:27

  mooie doelen hoor, zelf maak ik ook altijd doelen alleen komt er vervolgens helemaal niks van!

 2. 1 oktober 2018 / 21:49

  doelen die ik ook zou willen behalen, ik ga morgen aan de slag met mijn voeding. Het sporten doe ik al 3x per week

 3. 1 oktober 2018 / 11:38

  Ik vind ook dat ieder moment een goed moment is om nieuwe doelen te behalen. Ik wilde ook wat aan mijn conditie doen dus nam ik na lang overwegen eindelijk een abonnement voor het zwembad. Maar verdorie, ik was steeds te moe, te druk of wat dan ook en ik ging ik niet meer. Snel maar opgezegd…
  Ik mis wat dat betreft een sportmaatje, ik denk dat als je samen gaat, je het beter volhoud.Ik spreek voor mijzelf natuurlijk.
  En mijn doel is al tijden om minder te snoepen, ik ben zeker 10 kilo te zwaar. Ook mijn kleding zit veel te strak en dan blijven de leukste items maar in de kast hangen, zo zonde.
  Rust en werk afwisselen, dat vind ik ook heel belangrijk. Anders loop ik om de haverklap tegen die spreekwoordelijke muur, man met de hamer.
  Mooie doelen heb je, gaat vast allemaal lukken!

  • Mariska
   Auteur
   1 oktober 2018 / 11:55

   Ja ik vind het dus heerlijk om alleen te sporten met muziek in mijn oren 🙂 Thanks!

 4. 1 oktober 2018 / 11:36

  Mooie doelen! Leuk ook dat ze tastbaar en minder tastbaar zijn, zoals meer conditie krijgen dat kun je makkelijk meten, maar meer rust nemen is dan weer minder meetbaar. Hopelijk ga je ze allemaal bereiken!
  Simone haar laatste blog bericht Recap: Zomer 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.

Kelly Family Loreley 2018
Canon 40mm f2.8
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Fitbit Blaze
Kelly Family Almost Heaven
Kelly Family Live Live Live
Kelly Family We Got Love Live cd & dvd
Mugler Aliën Absolue
Hema repair haarmasker
Garnier micellair water
iPhone 8 hoesje roze bladeren
Adidas sneakers
MAC Please Me
Hema long lasting lipstick
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Grijs shirt met choker en parels
Salontafel DOKKEDAL
Burberry Brit Rhythm
iPhone 8 plus hoesje Blond Amsterdam
BabyLiss stijltang
Canon 50 mm f1.8
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Burberry Brit
Thierry Mugler Aliën
Canon 1300D
Vanille Noire Parfum
Nu kopen