Essence liquid eyeliner waterproof

essence liquid eyeliner waterproof

Ik heb een nieuwe favoriet erbij! Eerder gebruikte ik al een waterproof eyeliner van Catrice, maar die had een kwastje. Op zich handig natuurlijk, maar niet als de haartjes van je kwastje alle kanten op gaan steken waardoor je geen normaal lijntje meer kunt zetten. Die was dan ook onbruikbaar. Wel heb ik een super goed alternatief geworden waar ik erg over te spreken ben! Ik laat hem vandaag zien, essence liquid eyeliner waterproof!

Lees ook: L’oreal perfect slim eyeliner

Essence liquid eyeliner waterproof

essence liquid eyeliner waterproof

Wat ik zo fijn vind aan deze eyeliner is de applicator. Dit is een zacht soort van sponsje die niet uit elkaar splijt zoals het kwastje wel deed. Dit werkt dus vele malen fijner. Je kunt hierdoor heel precies een mooie lijn zetten. Vor mij werkt dit absoluut beter!

essence liquid eyeliner waterproof

En hier zie je de eyeliner op mijn hand. Hij is echt heel erg zwart en dit is een lijntje die ik in één keer heb gezet. Er zit geen tweede laag overheen. Dat is dus superfijn, want het kan voorkomen dat als je een tweede keer eroverheen gaat, de eerste lijn vervaagd. Hier dus niet.
Daarbij ben ik er een aantal keer met mijn vingers overheen geweest en heb flink geschrobd, maar eraf gaat hij niet! Hij ziet er nog precies zo uit zoals op de foto.

Conclusie: deze Essence liquid eyeliner waterproof is zeker een aanrader! Hij is te verkrijgen bij Kruidvat en kost rond de €3,00. Hij is daarbij ook lekker budget.

Lees ook:
Miss Sporty Cat’s eyes liner
NYC waterproof eyeliner pencil
Essence super curl volume mascara eye opening

Kennen jullie deze eyeliner al? Of wat is anders jouw favoriete eyeliner?

16 Reacties

 1. Sara
  2 maart 2014 / 22:52

  Ik lees hier altijd zulke goede reviews over (: Helaas gebruik ik geen eyeliner haha (:

  Liefs.

 2. 2 maart 2014 / 20:26

  Ik heb ook een eyeliner van Essence, maar dan met een normaal kwastje. Vind ik persoonlijk fijner werken, maar ook die is een groot favoriet! Ik gebruik ‘m al heel lang en ben er nog steeds tevreden over. 🙂

 3. Eline
  2 maart 2014 / 20:22

  Lijkt me een hele goede eyeliner!
  Liefs

 4. Ines
  2 maart 2014 / 18:37

  Lijkt me een goede! Nu nog leren lijntjes tekenen 🙂

 5. Stephanie
  2 maart 2014 / 18:13

  Lijkt me een heel fijne eyeliner

 6. Monique
  2 maart 2014 / 17:24

  Ik dacht eerst dat het een mascara was vanwege het flesje. xD Maar hij lijkt mij wel fijn.

 7. Romy
  2 maart 2014 / 17:17

  Ziet er erg goed uit!

 8. Esmeralda L
  2 maart 2014 / 16:40

  Dit is ook degene die ik gebruik als ik mijn gel liner niet gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.