Liu Jo horloge (zilver met aqua wijzerplaat) TLJ 885

by Mariska
liu jo horloge

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eigenlijk doe ik niet zo heel vaak mee met winacties, maar als ik wel mee doe dan is het omdat ik het een super leuk item vind. Zo deed ik ook een gokje bij Desirée van Curvacious.nl; kans maken op een Liu Jo horloge. Er waren in totaal 170 reacties dus wie verwacht dan dat je uiteindelijk wint? Ikke niet, maar toch is het zo! En vandaag kreeg ik het pakketje binnen en hij is zo mooi! Hij is van roestvrij staal en heeft een aqua blauwe wijzerplaat.

Liu Jo horloge (zilver met aqua wijzerplaat) TLJ 885

Dit is uiteindelijk het pakket dat ik kreeg. Het zat allemaal in de grote tas die achterop staat, vervolgens zat het gouden met bordeaux rode tasje in het plastic tasje. En het horloge, lip balsem en spiegeltje zaten in de gouden met bordeaux rode tas. Heel erg leuk en het horloge zat chique in het witte zakje waar deze op ligt. De tasjes zijn echt prima te gebruiken voor een weekendje weg of een toilettas bijvoorbeeld of gewoon om make-up in mee te nemen in je tas elke dag.

liu jo horloge 2 » DoorMariska

Hier zie je het prachtige Liu Jo horloge, het zwarte spiegeltje met de merknaam en een klein potje lippen balsem. De lippen balsem heeft een heerlijke geur en kan nu niet echt plaatsen of het meer vanille of meer kokos is of een mengelmoes er van. Hij bevat 6.5 gram en is dus vrij klein maar handig om mee te nemen. Daarbij is het spiegeltje ook heel handig om mee te nemen natuurlijk! Ik ben er heel erg blij mee!

liu jo horloge 1 » DoorMariska
liu jo horloge
liu jo horloge

En dit is dan het prachtige horloge! Het Liu Jo horloge met de aqua blauwe wijzerplaat in het model TLJ885. Er zit een certificaat van echtheid bij, komt bij TenSen Juweliers uit Antwerpen vandaan en kost €139,00. Op de website van TenSen Juweliers kan ik hem helaas niet vinden en als ik op Google kijk zie ik vooral ook Belgische juweliers waar hij verkrijgbaar is.

Eerder kon je lezen over mijn Lucardi stalen schakelarmband en nu kan ik dit prachtige Liu Jo horloge er bij dragen. Zelf houd ik er wel van om het er naast te dragen maar het kan natuurlijk ook prima apart van elkaar. Ondanks dat ik niet vaak een horloge draag zal ik deze zeker wel gaan dragen. Ik ben verliefd! Hij is helaas nog wel ietwat groot en er zullen dus een aantal schakels tussenuit gehaald moeten worden. Moet even uitvogelen hoe ik dit zelf kan doen of ik breng hem naar de juwelier op het dorp.

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Bronzen Regal horloge – love brons

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.